M
maxaljin
Misafir
Yok be hoca, hiç tadım tuzum yok. Canım çok sıkkın.kambersiz düğün olmaz kumarcı korktun mu
Yok be hoca, hiç tadım tuzum yok. Canım çok sıkkın.kambersiz düğün olmaz kumarcı korktun mu
Kazanman için organizasyon düzenliyoruz daha ne istiyorsun ;)Yok be hoca, hiç tadım tuzum yok. Canım çok sıkkın.
@barish bak bu daha mantıklıosm de Club History B ligi var, 12 takım her takımın hedefi aynı, hem boşta takım kalmaz hem de adaletli olur uzun sürmez, yapılacaksa böyle bir lig oynansın derim :)
güzelmiş buosm de Club History B ligi var, 12 takım her takımın hedefi aynı, hem boşta takım kalmaz hem de adaletli olur uzun sürmez, yapılacaksa böyle bir lig oynansın derim :)
kupon mu yattı boşgeçç ilk kaybedişimiz değilYok be hoca, hiç tadım tuzum yok. Canım çok sıkkın.
Onu yapalım hocam 12 kişiyiz zaten ligi kurabilecek bir babayiğit lazım çekilişe gerek yok onu kurarsak@barish bak bu daha mantıklı
Hocam barış hesabının şifresini unuttu bende 18 çip var sende varsa ligi kur 30tl vermiyelim boş yereosm de Club History B ligi var, 12 takım her takımın hedefi aynı, hem boşta takım kalmaz hem de adaletli olur uzun sürmez, yapılacaksa böyle bir lig oynansın derim :)
öyle yapıcaz artıkToplanan paradan lig parası düşülsün yoksa hesaplarda
osm de Club History B ligi var, 12 takım her takımın hedefi aynı, hem boşta takım kalmaz hem de adaletli olur uzun sürmez, yapılacaksa böyle bir lig oynansın derim :)
Bana uyar yarin yazarim odeme icinKatılımcılar--
@tiyes2242
@barish
@buraksk
@maxaljin
@neciptatli
@gs1905bb
@fyuksek
@lutonbaskanı
@mrefe9
@Mehmet55 ÖDEME ALINDI!
@tryndamere
@sait212
Ödeme yapmak isteyen yazsın.
Herkese uygunsa arkadaşın dediği gibi yapalım ?
evet, sende kaç coin var hocam ?
Valla onu bilmiyorum ki kosedeki mi oluyoevet, sende kaç coin var hocam ?
184 var @tryndamere dediği ligi bulamadım o kaç çip istiyor bilmiyorum 180 felansa senin üzerinden kurarız ligiValla onu bilmiyorum ki kosedeki mi oluyo
Ekli dosyayı görüntüle 27120