53 orana 1k basmana. Yetmez mi ?hangi cesaretime
53 orana 1k basmana. Yetmez mi ?hangi cesaretime
Bir tekerlek kaşar al@Razor abi tereyağı yollasana ya
benim kuponum değil kardeşim.53 orana 1k basmana. Yetmez mi ?
Yaş demişin ya senin yaşın varda ne.... Yarıyor onu söylede bilelimSidikmi yaristiriyosun anlayamdin. Bizene ne yaptiysan yaptin burda tek problemi olan sen misin
Hadi canım o tereyağı bu tereyağı mıYolda :)
Ah modum ahEst kardesim ... @maxaljin modluk seviyesinde cok yukarilarda bence ben onun yaptiklarini yapamam:)
Teşekkürler güzel insan.Yolun acik olsun hocam @martinez
Senin gibi okuzleri egitmeye yalakali yapmamaya kimseden ozelden para istememeye yariyo yasimYa
Yaş demişin ya senin yaşın varda ne.... Yarıyor onu söylede bilelim
Sezen ablanın dediği gibiBen aldım paparamı çekiliyorum kenara uyuyom
Olum bu site bizim tekelden oynatıyor gerçekten üyelik var mı bilmiyorum 5 10 20 arttırıyorum fakirler bunu bilir sen nerden bilcen :)@neciptatli kanka o site ilk yatırıma yüzde 150 çevrimsiz mi veriyor
Hadi canım o tereyağı bu tereyağı mı
Şair misin mübarekSezen ablanın dediği gibi
Beni unutma, unutma, beni unutma
Bilirsin unutulmak dokunurya her insana
Sen de kendi payından bir hatıra seç
Ve o ben olayım unutma, beni unutma
Yalakalık mı ahajajahh lan ben kime yalakalık yapıyorum köşede birbirinizi yalayıp duruyonuz özelden para istedim tamam kimin parası kalmış bende ona bak yavru hadi hadi kaybolSenin gibi okuzleri egitmeye yalakali yapmamaya kimseden ozelden para istememeye yariyo yasim
Benim kaldı 100 dolar yollasanaYalakalık mı ahajajahh lan ben kime yalakalık yapıyorum köşede birbirinizi yalayıp duruyonuz özelden para istedim tamam kimin parası kalmış bende ona bak yavru hadi hadi kaybol