yörnek olarak yazdım burda alın diye değil bıseylerı gorelım dıye benımde hatalarım oldu ıllakıİyi geceler Allah rahatlık versin
yörnek olarak yazdım burda alın diye değil bıseylerı gorelım dıye benımde hatalarım oldu ıllakıİyi geceler Allah rahatlık versin
sırf bu yuzden gıdıyosan harbı saçma reyız ben sana kırgın değilim veya kırdıysam özür dilerim forumda kı kemık kıtleyı boşa kaybedıyoruz@Fearlessbacker Sorun yok Umut nasıl biri olduğunu biliyorum benim gitmem daha faydalı olacak.
Senin böyle şeyleri yazmaya hakkın yok heleki beni tanımadan hiç bir şey yazma hakkına sahip değilsin ben senin hatalarını yazdım ki hayır çünkü benim haddim değil se de haddin olmayan şeylere karışma güzel kardeşim sevgili umut sana hayırlı geceler diliyorumyörnek olarak yazdım burda alın diye değil bıseylerı gorelım dıye benımde hatalarım oldu ıllakı
Özür dilemene gerek yok benim de istemeden bir ayıbım olduysa af ola kardeşim, benim mevzum çok farklı derin böylesi daha iyisırf bu yuzden gıdıyosan harbı saçma reyız ben sana kırgın değilim veya kırdıysam özür dilerim forumda kı kemık kıtleyı boşa kaybedıyoruz
hadi kapatın konuyu dahada uzamasın herkes işine baksın forumda hata yapılıyorsa mod arkadaşlar uyarıyorsa üye arkadaşlar dikkate alsın uyarıyı üyeler mod arkadaşa bir uyarı veriyorsa modlar da dikkate alsın böylece orta yol bulunur ha son söz sen zenginsen ben zenginsem o zenginse bu formda sadece muhabbete geliyorum de bende inanayım ya bırakın bu işleri yeri geldimi valla ben bile bi rolling olsada 3-5 bi şey kazansam diye düşünüyorum parasız kaldığım zamanlar Allah biliyor sizden mi saklıyacağım hayırlı geceler herkese
yazabılırsın bu senın yorumun ben saygı duyarım veya bunun hakkında yorum yapılır karşılıklı istişare yaparız ama birbirimizi kırmaya gerek yok bunu anlatmak ıstedım kotu bırısın de demedım foruma katkın da var bunu da ınkar etmem ama neden hersey ıcın kavga cıkartıyoruz @martinez daha yenı bırbırımızı kırmaylaım dıye konustuk ama bak goruyosun konunda bıle kavga oluyo bunu yapamıyoz galıba -,-Senin böyle şeyleri yazmaya hakkın yok heleki beni tanımadan hiç bir şey yazma hakkına sahip değilsin ben senin hatalarını yazdım ki hayır çünkü benim haddim değil se de haddin olmayan şeylere karışma güzel kardeşim sevgili umut sana hayırlı geceler diliyorum
eyvallah kardeşim@martinez hocam az çok tanıyorum biliyorum seni ayrılmana üzüldüm umarım hayırlısı olur senin için
nede olsa toprağız abi kan çekiyoruz, yazdıklarının tamamına katılıyorum hayırlı geceler herkese :)
Hadi uyuyorum sende yat uyu konuyu kilitleyebilsem keşkeEk olarak da şunu bahsedeyim forumda kimseye küfür etmemişimdir rolling konusunda ettim rahatsız oldu agam ödüllü idi neyse anlayana sivri sinek saz anlamayana s.. az
Sende para diyorlar doru mu@martinez hocam az çok tanıyorum biliyorum seni ayrılmana üzüldüm umarım hayırlısı olur senin için
nede olsa toprağız abi kan çekiyoruz, yazdıklarının tamamına katılıyorum hayırlı geceler herkese :)
anladım benle ılgılı degıl dusundugum seyse o zamanÖzür dilemene gerek yok benim de istemeden bir ayıbım olduysa af ola kardeşim, benim mevzum çok farklı derin böylesi daha iyi
Kavgaya karşıyım medenice yorum yazarım karşımdakinin medenice cevap vermesini beklerim sen medeni bir insansın umutcumyazabılırsın bu senın yorumun ben saygı duyarım veya bunun hakkında yorum yapılır karşılıklı istişare yaparız ama birbirimizi kırmaya gerek yok bunu anlatmak ıstedım kotu bırısın de demedım foruma katkın da var bunu da ınkar etmem ama neden hersey ıcın kavga cıkartıyoruz @martinez daha yenı bırbırımızı kırmaylaım dıye konustuk ama bak goruyosun konunda bıle kavga oluyo bunu yapamıyoz galıba -,-
kanka hoh yaptım kokusu geldi miSende para diyorlar doru mu
Oha o pastırma kokusu mukanka hoh yaptım kokusu geldi mi
Bu ne oglum liseli aşıklar gibi önce sen kapa yok sen kapa, ben yatırıyorum sende uyu :) ulan necoHadi uyuyorum sende yat uyu konuyu kilitleyebilsem keşke
Off pastırmada ne yenir şimdi haOha o pastırma kokusu mu
Abi ne yapalım şu fakir gönlümüzü böyle mutlu ediyoruz biz ufak şeylere sevinen insanlarız bilmen lazımBu ne oglum liseli aşıklar gibi önce sen kapa yok sen kapa, ben yatırıyorum sende uyu :) ulan neco