gülücük atamıyorumAtani z-i-k-i-y-i-m :)
gülücük atamıyorumAtani z-i-k-i-y-i-m :)
Seviyorum seni necoAbi ne yapalım şu fakir gönlümüzü böyle mutlu ediyoruz biz ufak şeylere sevinen insanlarız bilmen lazım
BaştacisinSeviyorum seni neco
Ne oldu onlar grevdemiah benim Fasthım yok olsa son son gırgırı yapardık.
Bıraktılar Emrah abi ile.Ne oldu onlar grevdemi
2 de karsidaydim yolda ucbucuk ata ata geldim araba kardan adam olmuştu inşallah durmadan yağar da hayat felç olur@neciptatli fena kar yağıyor tuttu burada
Hadi buyurBıraktılar Emrah abi ile.
Ortam gerdi onları adam bir şey diyordu paso gülücük atıyorlardıHadi buyur
2 gün ban yediklerini biliyordum, gerçi bir daha girmezler diye tahminde ettim.Ortam gerdi onları adam bir şey diyordu paso gülücük atıyorlardı
Abi kaç yaşında adam geliyor bizle makara kikiri ama her şeyin yeri zamanı var dozunu kaçırdılar2 gün ban yediklerini biliyordum, gerçi bir daha girmezler diye tahminde ettim.
Bitmişsin be neco, iyi geceler askimŞarjım yüzde 0.1 ben yatırıyorum herkse hayırlı geceler lütfen konuşmayın ben yokken merak ediyorum sonra
Parayı bulanın kıçı başı oynuyor, karakter meselesi başka yoruma gerek yokAbi kaç yaşında adam geliyor bizle makara kikiri ama her şeyin yeri zamanı var dozunu kaçırdılar
O konuda Emrah abi değişmedi adamın ham maddesi.Parayı bulanın kıçı başı oynuyor, karakter meselesi başka yoruma gerek yok
Onu kastetmedim onda herzaman para var :)O konuda Emrah abi değişmedi adamın ham maddesi.
anladım sıkıntı yok da anlayana tabi...Onu kastetmedim onda herzaman para var :)