Yahu burda ciddi bir konu var sen niye uyumuyorsun .Bundan sonra yiyeceğin tek şey ban
Yahu burda ciddi bir konu var sen niye uyumuyorsun .Bundan sonra yiyeceğin tek şey ban
Mutlu olup yüzün gulecekse yiyim be kardeşim yeterki sen mutlu olİnşallah ban yersin
Yemezler (özelden gönderdim bak artık mesaj kutuna)ilk paparasını yazana paraaaaaaaaaaaaa
insan oğluyuz bir günümüz bir tutmaz ama ne diyeyim..Dayı sen foruma genel olarak bakıyon neler neler dönüyor yoksa
12345789ilk paparasını yazana paraaaaaaaaaaaaa
Haklisin cok faydali oluyosun milletin bilgisi eksik tamamlayici bilgiler veriyosun cocuksun daha cocuk anlaman icin cok calisman lazimEn azından şurda iki yazı yazıyorum senin gibi rolling konusu açıldıdıgında damlamıyorum
Herkesin ağzı dili var . Üstüne vazife çıkarma sen . haddini hududunu yaşını bi bil öyle konuş. Atom ban mesajında dedeyi ban konusunda necmiyi etiketledim . 10 dk da gerdin beni çocukİyi olur ben kendim için yazmıyorum herkes için yazıyorum çünkü kimse banlanmasin istiyorum ortaya bir atom ban istemiyorum iyi geceler
Harbiden yazmışKaybettik :)
İyi geceler lutonbaskaniHerkesin ağzı dili var . Üstüne vazife çıkarma sen . haddini hududunu yaşını bi bil öyle konuş. Atom ban mesajında dedeyi ban konusunda necmiyi etiketledim . 10 dk da gerdin beni çocuk
Beynin bu kadar iste para aklamanin ne demek oldugunu biliyirmusun sen tum forum sana ve senin gibilere kalsin zaten istesiginizde buEn azından senin gibi sadece para aklamak için girmiyorum foruma git başka kapıya mesai yapıp para kazanacagın yer burası degil
Sen cok kral bir Abisinhadi kapatın konuyu dahada uzamasın herkes işine baksın forumda hata yapılıyorsa mod arkadaşlar uyarıyorsa üye arkadaşlar dikkate alsın uyarıyı üyeler mod arkadaşa bir uyarı veriyorsa modlar da dikkate alsın böylece orta yol bulunur ha son söz sen zenginsen ben zenginsem o zenginse bu formda sadece muhabbete geliyorum de bende inanayım ya bırakın bu işleri yeri geldimi valla ben bile bi rolling olsada 3-5 bi şey kazansam diye düşünüyorum parasız kaldığım zamanlar Allah biliyor sizden mi saklıyacağım hayırlı geceler herkese
Sen ciddi misingönder baron senden önce gönderen olursa ona gider.
Aynen cpcugum aynen 7 yıl askerlik yaptım lisans mezunu oldum 3 yıldır mahkemelerle ugralıyorum benim yaşadıklarımı sen yaşasan bu foruma yaz yazmayı bırak boş otobüste koltuga oturamazsın anam hadi ötede oynaHaklisin cok faydali oluyosun milletin bilgisi eksik tamamlayici bilgiler veriyosun cocuksun daha cocuk anlaman icin cok calisman lazim