Papara işlem tarihinde hep bir yerin olucak be adam bunu bil.Sezen ablanın dediği gibi
Beni unutma, unutma, beni unutma
Bilirsin unutulmak dokunurya her insana
Sen de kendi payından bir hatıra seç
Ve o ben olayım unutma, beni unutma
Papara işlem tarihinde hep bir yerin olucak be adam bunu bil.Sezen ablanın dediği gibi
Beni unutma, unutma, beni unutma
Bilirsin unutulmak dokunurya her insana
Sen de kendi payından bir hatıra seç
Ve o ben olayım unutma, beni unutma
Allah razı olsun kardeşim anılar gözümde canlandılar..Papara işlem tarihinde hep bir yerin olucak be adam bunu bil.
Bak içimde kaldı şimdi eğer lazımsa geri yolliyim abiAllah razı olsun kardeşim anılar gözümde canlandılar..
yok be sende kalsın harcama o para şans getirecek sana emin ol.Bak içimde kaldı şimdi eğer lazımsa geri yolliyim abi
Bana da abi der misin çok güzel abi diyorsunBak içimde kaldı şimdi eğer lazımsa geri yolliyim abi
Böyle para sen de yolla paspas çekeyim sana amkBana da abi der misin çok güzel abi diyorsun
küfür yok ağam kızıyorBöyle para sen de yolla paspas çekeyim sana amk
O sitenin yüzde 200 yada 150 çevrimsiz bonusu var whatsapptan yazman lazım amaOlum bu site bizim tekelden oynatıyor gerçekten üyelik var mı bilmiyorum 5 10 20 arttırıyorum fakirler bunu bilir sen nerden bilcen :)
Parayı bulduğum ilk gün yanindayimBöyle para sen de yolla paspas çekeyim sana amk
Bizim tekele whatsapdan öyle birsey yazsam rakı şişesiyle kovalar lan beniO sitenin yüzde 200 yada 150 çevrimsiz bonusu var whatsapptan yazman lazım ama
benim yüzümden kalktı Umut'a gülücük attım alındı.Yav mk gülme efekti kalkmış aglayalım mı kalp mi atalım bilemiyoruz :)
Rahat bırakın onu bu saatler keyif yapıyorGülme efekti gelsin @Dede nereye kayboldu bu surat
ben sana orda sadece kızdım reyız cunku senı sevıp sayarım ama ben orda cıddı uzun bısey yazmısım gulucuk atman benı kırdı bende sana o yuzden guluncek bısey varsa beraber gulelım dedım senı sevıp saydıgımı bılırsın ama kım olsa alınır onabenim yüzümden kalktı Umut'a gülücük attım alındı.
İyi geceler Allah rahatlık versinBeyler ne kadar boş yaptınız ya valla su forumdakı herseyı karıstırıyoruz forum gıttıkce sayenızde dusuyor bakın @maxaljin ile benımde sorunum olmus olabılır ama suana kadar forumda kımseye durduk yere bısey yaptıgını gormedım kı gormeyız de konusma seklını veya tavrını begenmeyebılırsınız ama adam zaten mod sızle canımlı cıcımlı konusucak degıl ya bıraz sakin olun Allah askına @madmen abı sende felı ye bakıp maxaljıne nıye laf carpıyon bırak adam sana bol şanscı tayfadansın mı dedı yok @neciptatli dedeye küfür ettin haksız mıyım yanlıs hatırlamıyorsam ona ragmen buraya donup onla konusabılıyorsun dımı buda dedenın aslında uyelere deger verdıgını kaybetmek ıstemedıgını gosterır @martinez senide severim hocam umarım gerı donersın konuya yazmak ıstemedım ama bu konuyu bıle kavga ıle bıterebılecek tek forumuz galıba hepınze helal olsun bızıde forumdan soguttunuz valla ya
La bula bula bizim emojimizi buldunuz yav kaldırın geri geitirün şunu dilekçe verelim :)ben sana orda sadece kızdım reyız cunku senı sevıp sayarım ama ben orda cıddı uzun bısey yazmısım gulucuk atman benı kırdı bende sana o yuzden guluncek bısey varsa beraber gulelım dedım senı sevıp saydıgımı bılırsın ama kım olsa alınır ona