silinmiyor özel mesajlar daha öncekı mesajları gor de gorursun
yok göremiyorum
silinmiyor özel mesajlar daha öncekı mesajları gor de gorursun
Kesin patates oldu ondandır :)@xmen7772, Abi neşen yerinde etrafa gülücük saçıyorsun :)
sikin sağolsun boşver :)valla farkındaysan bayadır konusyoruz unuttum gıttım bıle ben baya oldu hatta :)
bayıldı o bayıldıKesin patates oldu ondandır :)
dur kral şu maçlarıda getirelim ama yorgunsan git tabi biz totemlerizBen kaçar beyler hayırlı sabahlar herkese
yok göremiyorum
senide yalovaya bekliyoruz bizm tayfayla o zaman kardeşim bak dönüyormusun izmite geri ondan sonra hahaha :)@xmen7772, Abi hayatımda hiç içmedim bira bile içmedim kafa nasıl güzel oluyor merak ediyorum :) oda değilde mulakat sonuçları açıklandıktan sonra kafa güzelleşmesine benimde ihtiyacım var neredeyse ağlayacaktım amk torpillileri yüzünden bi yere giremiyoruz.. Bak gene geldi aklıma amk şerefsizleri
ben 4 amsterdam 3 bardak chıvas ve 1 bardak rakı ıctım hayatımda hepsını bır gunde ıctım kuzenlerde en son dısarı cıkıp kapının onunde Ara benı sarkısıyla dans edıp hem soyelyıp hem guluyormusum@xmen7772, Abi hayatımda hiç içmedim bira bile içmedim kafa nasıl güzel oluyor merak ediyorum :) oda değilde mulakat sonuçları açıklandıktan sonra kafa güzelleşmesine benimde ihtiyacım var neredeyse ağlayacaktım amk torpillileri yüzünden bi yere giremiyoruz.. Bak gene geldi aklıma amk şerefsizleri
ben 4 amsterdam 3 bardak chıvas ve 1 bardak rakı ıctım hayatımda hepsını bır gunde ıctım kuzenlerde en son dısarı cıkıp kapının onunde Ara benı sarkısıyla dans edıp hem soyelyıp hem guluyormusum
bende ıcmeyı sevmıyorum eğlence yılbası ıdı ılk defa deneyım dedım o gun vıdeomu cekmısler daha da sıkseler ıcmem kendıme bakıp bakıp guluyodum ya Allahtan zorlada olsa sıldırdım vıdeoyu :)Sarhoş kişi çok gördüm şekilden şekile giriyorlar onları ibret aldığım için içmiyorum heralde :)