son bülten zaten sonra alayımız geberip yatarız :LOL:konu maçlardan cıkıp buralara kadar geldı la casa de papel bu kadar ıcıne cekmıyor ya haha :)
son bülten zaten sonra alayımız geberip yatarız :LOL:konu maçlardan cıkıp buralara kadar geldı la casa de papel bu kadar ıcıne cekmıyor ya haha :)
Betasus desteğe yazalım abi anamızı ağlattı betasus bir rakı sofrasını çok görmesin :)ay sonunda gel yavrum gel iyi bulaşık yıkarız senle biz ben sabunlarım sen durularsın artık çıkışta :)
bol şans abison kupon beyler gelir gelmez bayılacağım birazdan bakalım nekdr daha dayanacağız :)
bir tane *** var muhtemlen o raporladı çünkü son 1 haftadaki mesajlarım bu konudaki dışında kimseyle geçmedi onunda boyunun ölçüsünü alırım merak etmesin
o @Betasus Büro Destek kardeş varya oda canından bezmiş gibi gelirken onuda getir onada kurulatırız artık ne yapalım battı balık yan gider mk :) hahaha biri beni durdursun bu gece yaaawwBetasus desteğe yazalım abi anamızı ağlattı betasus bir rakı sofrasını çok görmesin :)
son kupon beyler gelir gelmez bayılacağım birazdan bakalım nekdr daha dayanacağız :)
kolombiya çöpçülerine bakar bu kupontemiz bi kupon oldu sanki ama bakalım :)
milleti raporlamayın la ayıp yani en azından forumda aktif olanları raporlamayın. ama 20 50 mesajı vardır para istiyordur o zaman raporla ben 5 aydır kimseyi raporlamadımBen geçen hafta bikaç kişiyi raporladım ama sen yoktun diye hatırlıyorum.
ahaha aklıma şey geldi senle bı ara tartısmıstıık en son ben raporlamıstım 5 6 ay once ajkıma neden bu geldi şimdi :)milleti raporlamayın la ayıp yani en azından forumda aktif olanları raporlamayın. ama 20 50 mesajı vardır para istiyordur o zaman raporla ben 5 aydır kimseyi raporlamadım
milleti raporlamayın la ayıp yani en azından forumda aktif olanları raporlamayın. ama 20 50 mesajı vardır para istiyordur o zaman raporla ben 5 aydır kimseyi raporlamadım
he yav biz seninle kavgalıydık bu konu altında da barışalım kardeşim ****** et sanal alem kumar falan işte naparsın baksana saat 5 olmuş ne *** yiyoruz onu da bilmiyorumahaha aklıma şey geldi senle bı ara tartısmıstıık en son ben raporlamıstım 5 6 ay once ajkıma neden bu geldi şimdi :)
silinmiyor özel mesajlar daha öncekı mesajları gor de gorursun5 ay dan önce raporlamışssın :) bi kaç çekim ve kupon paylaşmıştım bunladım bi an daha da kupon vs paylaşmıyorum :) bu arada özel mesajlar neden siliniyorki
kafası güzel ondan :LOL:@xmen7772, Abi neşen yerinde etrafa gülücük saçıyorsun :)
valla farkındaysan bayadır konusyoruz unuttum gıttım bıle ben baya oldu hatta :)he yav biz seninle kavgalıydık bu konu altında da barışalım kardeşim ****** et sanal alem kumar falan işte naparsın baksana saat 5 olmuş ne *** yiyoruz onu da bilmiyorum