Herkez buna kitlendi sanada bol şanshadi artık atın ya ne bunalım takım çıktınız tondela top oynatmıo daha ilk maç
Selamın aleyküm forumdan çıkmadan şunada bir gol attırıp gideyim burçin bol şanshadi artık atın ya ne bunalım takım çıktınız tondela top oynatmıo daha ilk maç
yoğunluktan giremedim 1 haftadır birde evi taşıdık fln döndük ama kötü döndük portekizliler yaktı bizi =)@brcn1453 nerelerdesin hacım sen
Saglık olsun cıkartırsın acısı en formda zamanında ara verdin iyi olmadı :)yoğunluktan giremedim 1 haftadır birde evi taşıdık fln döndük ama kötü döndük portekizliler yaktı bizi =)
sorma h.sonu ne maçlar olmuş kaçırdık oynasak hepsi ters gider mk =)Saglık olsun cıkartırsın acısı en formda zamanında ara verdin iyi olmadı :)
Hadi bakalım bol şanslar 1 gole araba bende bekliyorum aynı maçı :)sorma h.sonu ne maçlar olmuş kaçırdık oynasak hepsi ters gider mk =)
Bol sans bende 2.5 ust almıstım 204 misli buna 7 dakka da geldi :) mexico bayanlar 0. 5 aldım oda hemen geldi Portekiz dogramasa cok iyiydi yasorma h.sonu ne maçlar olmuş kaçırdık oynasak hepsi ters gider mk =)
durmuyorlar devamm =) portekiz bütün gecemizi mahvetti ya sormaBol sans bende 2.5 ust almıstım 204 misli buna 7 dakka da geldi :) mexico bayanlar 0. 5 aldım oda hemen geldi Portekiz dogramasa cok iyiydi ya
O iyi hemen yine geldi ne Mac be :)durmuyorlar devamm =) portekiz bütün gecemizi mahvetti ya sorma
Kadınlar aktı gitti iy 3 5 aldım cevrim bitsin diye 88 misli o bile geldi :)pumas kadınlar maçıda aslında 4.5 üst rahat görürde betasus vermio mk
morelia maçına mı helal valla iyi yakalamışsın betasus hala maç açacak =)Kadınlar aktı gitti iy 3 5 aldım cevrim bitsin diye 88 misli o bile geldi :)
unam gelir hacım, monarcos da gelir inş hadi bakalımGelirse ekime gelmezse kasıma kuponu :p