Ver ordan abi ben uzağım :) :)madmen sana diyor :)
Ver ordan abi ben uzağım :) :)madmen sana diyor :)
kapalı kardeşim ? dünden sonra kapanmış düne kadar açıktı fastghosta özel yazabilen var mı ?açık kral
Var ben :)kapalı kardeşim ? dünden sonra kapanmış düne kadar açıktı fastghosta özel yazabilen var mı ?
kimseyle bişey konuşmadım ki neyine raporlandım enterasan yarın çözerizözel mesajın kapalı dostum raporlanmışsın demekkı
bende neden çıkmıyor mesaj gönderme kutusu ?Var ben :)
nazi değilsen kabul etmiyorlar bide lpg lazım :) hahahakapalı kardeşim ? dünden sonra kapanmış düne kadar açıktı fastghosta özel yazabilen var mı ?
Dünkü mesajından gönder tekrarbende neden çıkmıyor mesaj gönderme kutusu ?
valla dostum bende mesaj atılmıyor gozukuyor bana veya @brcn1453 abıme kapatmadıgına gore raporlamışlarkimseyle bişey konuşmadım ki neyine raporlandım enterasan yarın çözeriz
ahaha abi sendeki makarada valla helal olsun güldürüosun hep sağol :)nazi değilsen kabul etmiyorlar bide lpg lazım :) hahaha
silinmiş kardeşim görünmüyor işte problem oDünkü mesajından gönder tekrar
kardeş sen bide 2 duble rakı çekince gör beni bu neki reklam arası onların yanındaahaha abi sendeki makarada valla helal olsun güldürüosun hep sağol :)
yaz paparsnı hemen silersin sonranaziler hariç mesaj atamazsınız arkadaşlar üzgünüm.....
ben direk hitlerim bizede mı lolo :) :)naziler hariç mesaj atamazsınız arkadaşlar üzgünüm.....
Yapmasaydın iyiydi abi bu şakayı halbuki bu hafta içmeye gelecektim oraya :)kardeş sen bide 2 duble rakı çekince gör beni bu neki reklam arası onların yanında
bir tane *** var muhtemlen o raporladı çünkü son 1 haftadaki mesajlarım bu konudaki dışında kimseyle geçmedi onunda boyunun ölçüsünü alırım merak etmesinben direk hitlerim bizede mı lolo :) :)
ay sonunda gel yavrum gel iyi bulaşık yıkarız senle biz ben sabunlarım sen durularsın artık çıkışta :)Yapmasaydın iyiydi abi bu şakayı halbuki bu hafta içmeye gelecektim oraya :)
konu maçlardan cıkıp buralara kadar geldı la casa de papel bu kadar ıcıne cekmıyor ya haha :)bir tane *** var muhtemlen o raporladı çünkü son 1 haftadaki mesajlarım bu konudaki dışında kimseyle geçmedi onunda boyunun ölçüsünü alırım merak etmesin