pablo escobarın takımı hayatta olsaydı tribünden zikerdi topçuları hel bu dak ya kadar gol atamayacaklar hahahanacional kaleyi delik deşik etti artık yaz be kardeşim
pablo escobarın takımı hayatta olsaydı tribünden zikerdi topçuları hel bu dak ya kadar gol atamayacaklar hahahanacional kaleyi delik deşik etti artık yaz be kardeşim
ben 16 yaşından beri aktif içiyorum 19-23 yaş arası hergün içiyordum aralıksız bir gün fire olmadan hergün. evlendim çocuk var şimdi o kadar fazla içmiyorum her türlü ortamına girdim 28 duble rakı içtiğimi bilirim bulgar rakısı 1.5 litre yani zevkine içmek lazım öyle hergün hergün olmayacağını evlendiğimde anladım :)Sarhoş kişi çok gördüm şekilden şekile giriyorlar onları ibret aldığım için içmiyorum heralde :)
onlar dötüyle içenler kardeşim biz o gruba girmeyiz vede sevmeyiz ()Sarhoş kişi çok gördüm şekilden şekile giriyorlar onları ibret aldığım için içmiyorum heralde :)
Gelin İstanbul’a disko köpeğiniz olsun :)@madmen, ABi bizi disco ya götür :)
Gelin İstanbul’a disko köpeğiniz olsun :)
hahaha ziki tuttu :) hadii buyur burdan yak şimdiÖyle de gebzedeyim yakın yani :) uzakta diye gelmeyecek sanma :)
Gel bizi korkutamazsın bir tren kadar yakınız sana :) ama geldiğinde ben diskoya gitmem dersen gebzeyede geri göndermem haberin oldun :)Öyle de gebzedeyim yakın yani :) uzakta diye gelmeyecek sanma :)
Sabah oldu ne gecesi :) güneş doğdu millet tarlaya gitti Erzincan’da :)ama @xmen7772 sağolsun canımı çektirdi şöyle bi 4 bira bi film ne çıtır olurdu bu gece be
Gel bizi korkutamazsın bir tren kadar yakınız sana :) ama geldiğinde ben diskoya gitmem dersen gebzeyede geri göndermem haberin oldun :)
Anlayana çok türküsü var adamın :)Ah Ah insanfız müdür 15 gün gece nöbet kitlemiş izinsiz sonrasıda belli değil daha amk müdürü
Kurban gelir payın yoktur
Haftan yoktur ayın yoktur
Ankara'da dayın yoktur
Mamudo kurban niye doğdun
Aşık mahsunu şerif ne güzelde söylüyor ya yaw :)
Anlayana çok türküsü var adamın :)
@brcn1453 yattınmı ses yok hiç :)