- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Iste aslinda cekim verip yatip uyuyucan onuda biz yapamiyoruz zarar hep sabirsizliktan geliyorAynen dün 400 yaptım çekim verfim yatmadı 4 saat bekleyemefim şeytana uydum oynadım kaybettim
Iste aslinda cekim verip yatip uyuyucan onuda biz yapamiyoruz zarar hep sabirsizliktan geliyorAynen dün 400 yaptım çekim verfim yatmadı 4 saat bekleyemefim şeytana uydum oynadım kaybettim
Aynen bu illet bizi fena bagımlı yaptı alkol den beterIste aslinda cekim verip yatip uyuyucan onuda biz yapamiyoruz zarar hep sabirsizliktan geliyor
Alkolun gozunu seviyim ben sabah 10 da kalkip ictigimi bilirim 1 sene once biraktim agzima surmedim hic aramiomda artik bu her dakika aratiyo insana herseysen beter bu illetAynen bu illet bizi fena bagımlı yaptı alkol den beter
Hayırlısı benım 14 oldu galiba numara sayısıTek numaram bana çıkıcak uğurlu sayım 12
Sırf şu biletler bitsin diye yatırdım buraya yoksa betasus da ne alsam geliyorSponsor değil ama benim sitem çok hızlı çekimde umutum ya o yüzden oraya yatırıyorum hep
Ticketlı sitemiSponsor değil ama benim sitem çok hızlı çekimde umutum ya o yüzden oraya yatırıyorum hep
Sırf şu biletler bitsin diye yatırdım buraya yoksa betasus da ne alsam geliyor
Aynen kardeşim 100 tl yatırım üzerine yüzde 15 papara bonusu artı yüzde 10 da freebet varTicketlı sitemi
Biliyorum o siteyi onun parkı da var bitane orda çok oynadımAynen kardeşim 100 tl yatırım üzerine yüzde 15 papara bonusu artı yüzde 10 da freebet var
Bende ayni sitedeyim paytopaysla yapinca %20 oluyor bide 100 lira üstüne + olarak freebet varAynen kardeşim 100 tl yatırım üzerine yüzde 15 papara bonusu artı yüzde 10 da freebet var
Bende ayni sitedeyim paytopaysla yapinca %20 oluyor bide 100 lira üstüne + olarak freebet var
Sende adamları fena sevmişsinben korkudan para yatıramıyorum oraya kredı kartı ıle yatırımlar yapıyordum yazın baktım bı ara ıade vermıs banka hesapta duruyordu sıtede cekım verdım farketmedıler sonra yarısmaya katıldım kazandım blacklıst yazıyordu sormadan topukladım
Sende adamları fena sevmişsin
Ahaha efsane yakanka benım sucum degıl kı çakma ıphone kullanıyordum 2 defa bu ıade mevzusu basıma geldı
enpara ıle hemde bırı kart ıle yatırım ıcın ıade oldu dıgerıde jetona 500 lıra ıadesını ettıler
banka arayıp duruyordu bende açmayınca bı hesaba bakayım ne oldu ne bıttı kırlendık mı dıye hesaba gırınce ıade edıldıgını gördum çakma telefon kullanmanızı bu yuzden onerıyorum
Bi canliya durumu anlatkanka benım sucum degıl kı çakma ıphone kullanıyordum 2 defa bu ıade mevzusu basıma geldı
enpara ıle hemde bırı kart ıle yatırım ıcın ıade oldu dıgerıde jetona 500 lıra ıadesını ettıler
banka arayıp duruyordu bende açmayınca bı hesaba bakayım ne oldu ne bıttı kırlendık mı dıye hesaba gırınce ıade edıldıgını gördum çakma telefon kullanmanızı bu yuzden onerıyorum
Sen yatırma oraya kardeşim çökerler paraya borcun vardı diye :) @onurbey11