Beyler yakında ticarete başlıyoruz ek iş olarak ayrıca siparişlerinizi beklerim :) sahibinden de dükkan açmak istiyoruz ama çok pahalı önerebileceğiniz site var mı ?
https://services.amazon.com.tr/
tek geçerim :)
Beyler yakında ticarete başlıyoruz ek iş olarak ayrıca siparişlerinizi beklerim :) sahibinden de dükkan açmak istiyoruz ama çok pahalı önerebileceğiniz site var mı ?
ınan bu konularda çok basıma seyler geldı baskan anlatsam ınanmazsınız zatende :)
geçen sene barca roma cıty lıverpool sampıyonlar lıgı macları vardı
o gun arkadas 1500 atıcaktı benım hesaba qr yapalım dedık o zamanlar qr da ekrana kod gelıyor okutuluyordu bılırsınız :) nanolu olan sıte neyse yarım saat bekledık canlıdan felan yardırdık kod gelmedı o olmadı v.s maç saatı geldı kafeye gıdıp seyredecegız neyse kapattık yatırım ekranını kod okutamadık gelmedı. siteye bıde baktık bakıye 1500
yuzsuz gıbı cevrımsız bonus ıstedık verdıler... o gun o kupon tuttu 4.200 para cekmıstık 16 saatte gelmıstı hıc unutmam
Yöresel ürünler oluyor mu oraya sanmıyorum ama @onurbey11
Aynen olmuyormuş sahibinden dükkan çok pahalı ya . Neyse biraz elden satmaya devam o zaman :)malesef o yok baskan gıda harıc ne ıstersen amazondan satısa koyabılırsın kısa bı sure ucret almıyorlarmıs
La casa de papel i siz mi yazdınız doğru söyleınan bu konularda çok basıma seyler geldı baskan anlatsam ınanmazsınız zatende :)
geçen sene barca roma cıty lıverpool sampıyonlar lıgı macları vardı
o gun arkadas 1500 atıcaktı benım hesaba qr yapalım dedık o zamanlar qr da ekrana kod gelıyor okutuluyordu bılırsınız :) nanolu olan sıte neyse yarım saat bekledık canlıdan felan yardırdık kod gelmedı o olmadı v.s maç saatı geldı kafeye gıdıp seyredecegız neyse kapattık yatırım ekranını kod okutamadık gelmedı. siteye bıde baktık bakıye 1500
yuzsuz gıbı cevrımsız bonus ıstedık verdıler... o gun o kupon tuttu 4.200 para cekmıstık 16 saatte gelmıstı hıc unutmam
Soygun konusunda istemeden de olsa böyle soyanını görmedimmalesef o yok baskan gıda harıc ne ıstersen amazondan satısa koyabılırsın kısa bı sure ucret almıyorlarmıs
La casa de papel i siz mi yazdınız doğru söyle
Yöresel ürün dükkani actik 3 ay önce . Şuan işler durgun .( e ticarrt Site ile değil normal dükkan)Yöresel ürünler oluyor mu oraya sanmıyorum ama @onurbey11
Yöresel ürün dükkani actik 3 ay önce . Şuan işler durgun .( e ticarrt Site ile değil normal dükkan)
Zeytin peynir tereyag pekmez nohut bulgur mercimek bu tarz. Mesela zeytin manisada falan ünlü ordan getirtiyoz . Mesela zile pekmezi meshur pekmezi o yöreden getirtiyoruz .Hocam ben şu an elden eş dost akraba kolu komşu satıyoruz iyi kötü . Dükkan olunca nasıl olur bilmiyorum . Ne satıyosunuz siz hocam ?
Bundan sonra böyle yapıcam yaşı benden buyuk olup benim kadar olgun olamayan insanlar sar cebinden para çıkmadan durduk yere konusyor laf kalabalığı yapıyor kavga dovus cıkarıyor ancak beyın yokkı adamda sende konu aç katıl herşeye sana engel olan mı varValla umutum görmek istemediğiniz kişileri yoksayıp geçin @umut98
Bu forumu iyice saçma sapan yerlere çekmeye başladılar acayip sinir oluyorum adam gelmiş ben onur xmen e buranın sahıbımısınız diyor konu açıp aktıf olmak suc sanki rolling yapmak rollinglere katılmak da suç olmuş bazıları moderatör olduda biz bilmiyoruz Galiba
Her denileni ipleme abicim.kim dedı kanka onu konudan haberım yokta?
@tatarov046 yarası var bize karşı galiba gocunuyor bundan sonta adımı almanı istemiyorum forumda herkes özgür istediğini yapar kuralar dahilinde bu seni ilgilendirmez Mod arkadaşlar var gerekeni yapar varsa hata ben dun sabaha 5 e kadar zararımı çıkarmak için uyku uyumadım burda moral sinerji için konustuk sen hala konsuyorsun ayıp ayıpkim dedı kanka onu konudan haberım yokta?
Her denileni ipleme abicim.