@tatarov046 yarası var bize karşı galiba gocunuyor bundan sonta adımı almanı istemiyorum forumda herkes özgür istediğini yapar kuralar dahilinde bu seni ilgilendirmez Mod arkadaşlar var gerekeni yapar varsa hata ben dun sabaha 5 e kadar zararımı çıkarmak için uyku uyumadım burda moral sinerji için konustuk sen hala konsuyorsun ayıp ayıp
Hiç sorma dun sadece 600 tl luckye yatırıp 200 zor çektim sırf şu çekiliş olsun diye forum için Bişeyler katıyoruz ama adamlar begenmıyor sorsan bileti bile yoktur ama işte agzı olan konusyorben o cocuga kac kere ıyılık yaptım ama yuzune gozune dursun allah buyuk. keyfı bılır kendı kaybı ıyılık yapmıcam kolay kolay ama kendıme cok kızıyorum bazen. artık yapıcagım rollınglerdede en az 200 mesajı olan kısılerı alıcam bunları bu reddeye getıren bızler olduk bızler cekıyoruz cefasını
allah kımseyı kıskanc yapmasın cekememezlık cok kotu bısey
Hiç sorma dun sadece 600 tl luckye yatırıp 200 zor çektim sırf şu çekiliş olsun diye forum için Bişeyler katıyoruz ama adamlar begenmıyor sorsan bileti bile yoktur ama işte agzı olan konusyor
Aynen güzel olurdu öylesal gitsin bro yoksay geç. ama yoksaysan bıle mesajlarını goruyorsun o çok kotu engelleme gelse keske tamamen...
İllaki çözüm yolu bulunur sıkıntı yok da millet çok sallıyor bilmeden etmeden sen beni iyi biliyosun abiBos yere canınızı sıkmayin arkadaslar su ortam cok yerde yok mesela diger forumlara gore ama golge dusucege benzio gereksiz tartismalar oluyor ortada birsey yokken oda zamanla gecer umarim
Biliyorum kardesim senin iyi niyetini orda konu sana nasil geldi onuda anlamadim :)İllaki çözüm yolu bulunur sıkıntı yok da millet çok sallıyor bilmeden etmeden sen beni iyi biliyosun abi
Valla bende anlamadım kazanırsam dagıtıorum kaybedersem beraber kaybediyoruz sözümü de tutuyorum anlamadım bende neyse canımızı sıkmaya gerek yokBiliyorum kardesim senin iyi niyetini orda konu sana nasil geldi onuda anlamadim :)
Aynen kardesim gerek yok modunuzu dusurmeyin herkesin sansi bahti acik olsunValla bende anlamadım kazanırsam dagıtıorum kaybedersem beraber kaybediyoruz sözümü de tutuyorum anlamadım bende neyse canımızı sıkmaya gerek yok
Evet bizimki zengin kesime hitap ediyor . Zengin kesimdede kiralar dedigin gibi cok yüksek . Kira derdi olmasa iyi para varAyrıca bu ürünler biraz pahalı , bu yüzden daha paralı semtlere gitmek lazım orada da kiralar tavan . Yoksa gerçekten iyi para var bu işte @Gnyckmk