Ben 121 i ozellikle sectim gerisini sıra ile gittim 121 de 400 TL cıkmıstı forumun kendi cekilisi deNumaralarin 25 tanesini ben sectim gerisini hep 1-600 e kadar bi njmara sole diyerekten aldim yani
Cosmobet yuzunden oldu bu yoksa 300 olucaktıAma bundan sonraki cekilisler 150 200 100 rakami gecmez eger sponsor buro bi etkinlik yaparsa bu yilbasina ozel bisiy di diye saniyorum
Cosmonun amk (mod lutfen sansurleme boyle kalsın)Cosmobet yuzunden oldu bu yoksa 300 olucaktı
Uyku yok kasayı duzeltmeye devamBn 600 yuzu gorunce zaten kasmadim son 300 e inince 100 tanesini alacaktim gittim yine acele ettim
Yalniz bu konu başlığıyla uymamış :)Uyku yok kasayı duzeltmeye devam
Ahaha 30 dakıka da topladım kasayı başlık düzeltilmiş zaten normalde lcuky bet adın gibi şans getirsen keşke idiYalniz bu konu başlığıyla uymamış :)
Kâra geçince birak 0 lama kasayiAhaha 30 dakıka da topladım kasayı başlık düzeltilmiş zaten normalde lcuky bet adın gibi şans getirsen keşke idi
Ikı kupon kaybettım Kasa 100 kaldı 1 sayı ile iki kupon yattı yaYine akıyosun umut maşallah fazla zorlama
Abi ne guzel akıyoruduk 3 ssanıye ve 1 dakıka kala yıne yaktılar bızıYine akıyosun umut maşallah fazla zorlama
Gece 100 yatırıp 210 yaptık yıne zararı yarıya indirdik sayılırSaglik olsun umut
Iyi bari yarisini kurtarmissin en azindanGece 100 yatırıp 210 yaptık yıne zararı yarıya indirdik sayılır
Aynen dün 400 yaptım çekim verfim yatmadı 4 saat bekleyemefim şeytana uydum oynadım kaybettimIyi bari yarisini kurtarmissin en azindan