az bilet kaldı toplasan 150 den fazla kalmamıştır dıye dusunuyorumCok bekliyorum cekilisi ama sans bu isler Saglık olsun Bi an once cekilir ins
az bilet kaldı toplasan 150 den fazla kalmamıştır dıye dusunuyorumCok bekliyorum cekilisi ama sans bu isler Saglık olsun Bi an once cekilir ins
135 bilet filan var bitmesi baya zaman alacak benceaz bilet kaldı toplasan 150 den fazla kalmamıştır dıye dusunuyorum
nerdeyse nokta atısı yaptın 134 bilet var üşenmedim saydım135 bilet filan var bitmesi baya zaman alacak bence
bu ayın sonunda çekilmiş olur bence135 bilet filan var bitmesi baya zaman alacak bence
excelle döktüm de saydım 134 :)129 kalmis az once baktim az bilet kalmks diye saydim
çekiliş hızlansın dıye bugun sırf 500 tl felan attımAma lucky bete bomba atacam bi ciksin bisiyler bu ay cok sansiz gecti herkes batti ordan bu ay
400 tek attım zaten ne alsam yattı sonra 100 attım500 tl lik oynayip cekip tekrar atsaydinyq saglam oynayip
kimse yoktukı bugun forumda görsem yazardımLen soleseydin ya saglam bi mac bakiyim diye ben aana atardim
ben en çok ukrayna tatılı nı nakıte cevırsek kaç bin nakite verıcekler onu merak edıyorumEmanete biraktik parayi oraya merak etmeyin emanete hiyanet etmez luckybet:)