2 tane secenek var en cok sayı atılan ceyrek ve en az sayı acılan ceyrek toplamı diye..ben en cok sayı atılan ceyrek toplamına oynuyorum ve alt diyorum yani ust baremden alt diyorum mesela Macın periot ortalaması 55 sayu ama 65 den alt alıyorum Hic Bi seyrek cıkmaması Lazım eger ust alırsam 1 ceyrek cıksa yetiyor. Sen obur baremden almıssın yani en az sayu toplamı bunda evet dersen her ceyrek o cılmak zorunda 55 ortalaması olan ceyrege 47 cıkar alıyorsun Bi ceyrek cıksa yetecek mantıgını anlaman cok tuhaf resimlerde ve bilgilendirmem de Bi yanlıs yokSana demedim yanlışlık oldu yukarıki sayfada okursan emana diyor
Abi sen bu sistemi yunan basket liginde falan dene hep tutar bence varmı yunan liginde baskette bu secenek2 tane secenek var en cok sayı atılan ceyrek ve en az sayı acılan ceyrek toplamı diye..ben en cok sayı atılan ceyrek toplamına oynuyorum ve alt diyorum yani ust baremden alt diyorum mesela Macın periot ortalaması 55 sayu ama 65 den alt alıyorum Hic Bi seyrek cıkmaması Lazım eger ust alırsam 1 ceyrek cıksa yetiyor. Sen obur baremden almıssın yani en az sayu toplamı bunda evet dersen her ceyrek o cılmak zorunda 55 ortalaması olan ceyrege 47 cıkar alıyorsun Bi ceyrek cıksa yetecek mantıgını anlaman cok tuhaf resimlerde ve bilgilendirmem de Bi yanlıs yok
Hayır eurolig eurocup ve nba de var arada da vtb de varAbi sen bu sistemi yunan basket liginde falan dene hep tutar bence varmı yunan liginde baskette bu secenek
Phil ilk ceyrek ten yattı Diger butun ceyrek ler geldi. 1.ceyrek 1.5 dakka da 14 sayı olması yaktı kuponu
Abi nba oynama sen kaybedince üzülüyorum hep kazanmaya layıksın vtb çok mantıklı bu olay içinPhil ilk ceyrek ten yattı Diger butun ceyrek ler geldi. 1.ceyrek 1.5 dakka da 14 sayı olması yaktı kuponu
Hepsi gelmis dun ben erken diye phili koydum Bi tek o patlamos sansSistem mantikli zaten basari ortalamasi yuksek ama devamli kazandirirsa zaten boyle bir secenek acmazlar illa arada yatis olucak
Aynen bana atmıstın guzel kuponduBende bunu yapmıştım oynamadım . Utah 1 sayı ile yatmis
Aklima yatmişti ama denemiş oldum . Bende artik boyle oynarım.Aynen bana atmıstın guzel kupondu
Guzel sistem ama sabır istiyor yalan olmasın 10 gun oldu baslayalım 300 ile basladım suan 4-5 karım vardır. Bugun vtb ye attım da limit yemis 117 misli oluyor en fazlaAklima yatmişti ama denemiş oldum . Bende artik boyle oynarım.
Biz oynarsak her maçı +7 olan takım bile gol atama z yemez ;)Gece 3 mac yaptim uyudum dalana kadar 2 si geldi tek goldu onlar buna kafada diodum 1.5 ust almistim sabah sok oldum ilk defa maclari 0.0 bitmis :)
Ekli dosyayı görüntüle 13362
Sorma kardesim ya nasil bi sansizlik varsa kirilmadi gitti kuruta kuruta takimlari biz kuruduk :)Biz oynarsak her maçı +7 olan takım bile gol atama z yemez ;)