Sans Kardesim sans ben maiminin Macı alcsgını dusunuyorum bakalım ne olacak. 100 tl bonus kuponu yaptım 572 tl 1.15 den yattı ben nabim simdi :) kafama tukirim 2.15 koydum 1.15 den yattım
Aynen dogru anlamıssın@emana22 usta şimdi bu sistem sen alt dediysen bütün çeyrekler dediğin baremden alt bitmek zorunda üst dediysen bi ceyrek üst biterse geliyo mu doğru mu anladım?
Aynen 1.5 dakka da 14 sayı attılar hayvan oglu hayvanlar yine de 4 sayı ile yattı neyse uyuyalım :)Bu gece nba den kazanc yok bize galiba . Gecmis olsun @emana22
Iyi gecelerAynen 1.5 dakka da 14 sayı attılar hayvan oglu hayvanlar yine de 4 sayı ile yattı neyse uyuyalım :)
Yalnız bende 2 üst mac yaptım nba de ilk ceyrekten geldi ama canlı destek öyle degil diyor sen yanlis biliyor olmayasın?Aynen dogru anlamıssın
Kardes kimse sana oyna demedi boş yapma burdaBizi yanlış bilgilendirdin yanlis oynadik
Sen ne biçim konusuyorsun kac yaşındasın bana kardes diyorsun 30 yasinda adam var karşında saygılı ol biraz yanlış bilgilendirme yapti ne demek oyjamak zorunda degilim o zaman kime guvenicez burda burasi paylasim yeriKardes kimse sana oyna demedi boş yapma burda
Sen yanlis anlamışsın ust dersen hicbjr ceyrekte o baremden az sayi cikmamasi lazim kazanmasi icinSen ne biçim konusuyorsun kac yaşındasın bana kardes diyorsun 30 yasinda adam var karşında saygılı ol biraz yanlış bilgilendirme yapti ne demek oyjamak zorunda degilim o zaman kime guvenicez burda burasi paylasim yeri
Alt dersen de hicbir ceyrekte o baremden yuksek sayi cikmamasi lazimSen yanlis anlamışsın ust dersen hicbjr ceyrekte o baremden az sayi cikmamasi lazim kazanmasi icin
Sen bu arkadasin dedigine dogru anlamışsın demissin ama ?@emana22 usta şimdi bu sistem sen alt dediysen bütün çeyrekler dediğin baremden alt bitmek zorunda üst dediysen bi ceyrek üst biterse geliyo mu doğru mu anladım?
Ben oyle birsey demedimBi ceyrek ust gelirse geliyor kupon demis sende evet demissin