Kazancın bol ve dâim olsun .Bu ista cok para var :) bazen Bi strateji lazım insana her gun aynı sekil ilerliyorum haftasonu olmuyor bu secenek gecen hafta sonu 1k kaybettim futbolda bu hafta yine topladık
Dayıcım sadece tek secenek tek yol sabırlı oynandıgıında totalde iyi para kazandırıyor 1 tane daha 300 e 1 k var atmamıstım bu hafta :) o 76 bilet nasıl alındı sanıyorsun :)Bu ne kardeşim seri üretime geçmişsin ,,
Darphane böyle para basmıyor :)
Üst dersen 1 çeyrek ust olsa yeterli mi?Bu ista cok para var :) bazen Bi strateji lazım insana her gun aynı sekil ilerliyorum haftasonu olmuyor bu secenek gecen hafta sonu 1k kaybettim futbolda bu hafta yine topladık
Evet nba İcin ideal fakat 3 defa ust denedim yattı altta sansın cok daha yuksek oluyorÜst dersen 1 çeyrek ust olsa yeterli mi?
Sansin daim olsun kardesim bekledigimiz goruntuler bunlar :)Bu ista cok para var :) bazen Bi strateji lazım insana her gun aynı sekil ilerliyorum haftasonu olmuyor bu secenek gecen hafta sonu 1k kaybettim futbolda bu hafta yine topladık
Sagol kardesim cansın :)Sansin daim olsun kardesim bekledigimiz goruntuler bunlar :)
Kardeşim umarım hep böyle devam eder,,Dayıcım sadece tek secenek tek yol sabırlı oynandıgıında totalde iyi para kazandırıyor 1 tane daha 300 e 1 k var atmamıstım bu hafta :) o 76 bilet nasıl alındı sanıyorsun :)
Ust barem lerden oynuyorum nba de 66. 5 acılıyor genelde ama nba de genelde 1 per de olsa cıkıyor riskli iş. Eurolig de daha banko oluyor bu sistemNBA az bademler 47 civarlarında
Nba her periyot 47 atar daha mantıklı değilmi ama zor diğer maçlarda yokUst barem lerden oynuyorum nba de 66. 5 acılıyor genelde ama nba de genelde 1 per de olsa cıkıyor riskli iş. Eurolig de daha banko oluyor bu sistem
Dusundugun de evet diyorsun ama gecen biri denedi patladı ben denemedim hic onuNba her periyot 47 atar daha mantıklı değilmi ama zor diğer maçlarda yok