Cok atlamadan temiz Bi yol haritası cizdik bakalım bugun haftasonu basket yok veririz yine :)@emana22 vurguncu geri döndü :ROFLMAO:
Asusa geçicem bende birazdan bakalımCok atlamadan temiz Bi yol haritası cizdik bakalım bugun haftasonu basket yok veririz yine :)
Tersine alıyorum geliyor kupon nasıl ama
Hahaha nba de iyisin sen tersini alırsan senin ki gelir :)Tersine alıyorum geliyor kupon nasıl ama
Abi kupon gelr rahat ol senHahaha nba de iyisin sen tersini alırsan senin ki gelir :)
Abi şimdi bi çeyrek b68 bi çeyrek 69 diğerleri 66 olsa da geliyor dimi örenk ben çok anlamadım
Yok bu sayıdan fazla çıkmaması lazim lose olur .Abi şimdi bi çeyrek b68 bi çeyrek 69 diğerleri 66 olsa da geliyor dimi örenk ben çok anlamadım
Hicbir ceyrekte dedigi miktarin ustunde sayi cikmamasi lazimAbi şimdi bi çeyrek b68 bi çeyrek 69 diğerleri 66 olsa da geliyor dimi örenk ben çok anlamadım
Yok alt dedigim icin 68 den alt olması lazım her ceyregin eger evet deseydim 1 ceyrek 68 cıksa yetiyordu ama alt daha guzel geliyor bakalımAbi şimdi bi çeyrek b68 bi çeyrek 69 diğerleri 66 olsa da geliyor dimi örenk ben çok anlamadım
Alt dersek o sayıdan fazla çıkmamalı yani sıkıntılıYok alt dedigim icin 68 den alt olması lazım her ceyregin eger evet deseydim 1 ceyrek 68 cıksa yetiyordu ama alt daha guzel geliyor bakalım
Usd vermek de çok sikinti 1 kere denedim 3te 0 oldu alt vermek en mantıklısıAlt dersek o sayıdan fazla çıkmamalı yani sıkıntılı
Bende ustu 2 kere denedim yok olmuyor ya alt da en azından moral oluyor 1 dakka bos gecsin geliyor geneldeUsd vermek de çok sikinti 1 kere denedim 3te 0 oldu alt vermek en mantıklısı
Hayır sıkıntılı olan bi per olması demişlerdi 4 per beklemek sıkıntı anlamındaUsd vermek de çok sikinti 1 kere denedim 3te 0 oldu alt vermek en mantıklısı
Ben de kendimi toparlayayım bu secenekten gireceğim insallah biraz analiz yaptin mi tamamdirBende ustu 2 kere denedim yok olmuyor ya alt da en azından moral oluyor 1 dakka bos gecsin geliyor genelde
Söyle bir var işte 4 ceyrek alt baremden ust verince de aynı sikinti oluyor , 3 ceyrek guzel ortalarda gidiyor 1 ceyrek bi patlıyor altta aynı seye geliyor . Ama ust baremden alt almak suanlik en makul seçenek duruyor .Hayır sıkıntılı olan bi per olması demişlerdi 4 per beklemek sıkıntı anlamında
Yine anlamadın knk 1 per alt olsa yeterli denildi 4 perde alt olsa demedi arkadaş yoksa yıne mantıklı ama beklemeyi seven içinSöyle bir var işte 4 ceyrek alt baremden ust verince de aynı sikinti oluyor , 3 ceyrek guzel ortalarda gidiyor 1 ceyrek bi patlıyor altta aynı seye geliyor . Ama ust baremden alt almak suanlik en makul seçenek duruyor .
Anladım o secenek iste ust seçeneği icin geçerli oluyor .Yine anlamadın knk 1 per alt olsa yeterli denildi 4 perde alt olsa demedi arkadaş yoksa yıne mantıklı ama beklemeyi seven için
Ben bu işe bulasmsm ya beklemeyi sevmiyorumAnladım o secenek iste ust seçeneği icin geçerli oluyor .
Senin dediğin gibi en ust baremden alt seçeneği bir ceyrek mbekleme işini hicbir alt yapi yapmaz
Sen dersin ki ben ust baremden ust alirim , 1 ceyrek beklerim sadece bir ceyrek ust oldumu ben parayi ceker giderim.
Bu seçenekte uygulaması yapıldığı ici n sakat olabilir ondan bahsetmeye çalıştım ben :)