Kazananlara tebrikler. @Felicilianolopez abi şansın bol olsun. Etkinlik için teşekkürler :)Kazananlar bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 15946
Kazananlara tebrikler. @Felicilianolopez abi şansın bol olsun. Etkinlik için teşekkürler :)Kazananlar bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 15946
biraz öyle olmuş çekiliş şans işi şanslıyımdır ama bu iddada hiç yüzüm gülmediUla umut verme dedigin kisiye cikartmissin hahahah
HelaUla umut verme dedigin kisiye cikartmissin hahahah
Adasiz diyorsun yoksa sen utkupro3131 misin ?adaşız herkes hata yapabilir ?
adaletli davranmak zorundayım malesef :)Ula umut verme dedigin kisiye cikartmissin hahahah
Bende anlık yazıyordum 2. Set için en azından takdir @umut98 ve @Felicilianolopez in tabiDakka dakka skor yazan aydınla ben vardım arada dele baron ve panalopa eşlik ediyordu doğrumudur
ismim utku oldugu dogrudurAdasiz diyorsun yoksa sen utkupro3131 misin ?
Onceki biletlerde de usulsuz sekilde paylasim artiyordun ne ayaksin anlamadim. Kapidan kovup bacadan geliyorsun
bana çekilişi yap dedi ekledim kişileri yani elimden geleni yaptım adaletli oldumBende anlık yazıyordum 2. Set için en azından takdir @umut98 ve @Felicilianolopez in tabi
Kardeşim çekiliş yapıldı. Gerisini boşver. Adam iyilik yapıyor. Iyilik yaptığı ortamda tartışma münakaşa olmasın :)Bende anlık yazıyordum 2. Set için en azından takdir @umut98 ve @Felicilianolopez in tabi
sana çıksın istiyordum gerçekten -.-Vay be
sanada çıksın ıstıyordum aslında ama hisle olmuyor malesef belkı @Felicilianolopez ayrı bir kıyak yaparEtkinlik için teşekkürler
Aynen kardeş sıkıntı yok kötü bir şey demedim teşekkürler etkinlik içinKardeşim çekiliş yapıldı. Gerisini boşver. Adam iyilik yapıyor. Iyilik yaptığı ortamda tartışma münakaşa olmasın :)
leon3 kazanmadı mısanada çıksın ıstıyordum aslında ama hisle olmuyor malesef belkı @Felicilianolopez ayrı bir kıyak yapar
Herkes görüyor bunu nerden mi cikardim ?Bunu nerden cıkardın