kafana göre 3-5 kişi belirle bi lahmacun parası ver sana kalmış hiçte vermeyebilirsin dostum :):p dövüp geldim şimdi nasıl edelim adaleti sağlayalım bir miktar dağıtmayı düşünüyorum
kafana göre 3-5 kişi belirle bi lahmacun parası ver sana kalmış hiçte vermeyebilirsin dostum :):p dövüp geldim şimdi nasıl edelim adaleti sağlayalım bir miktar dağıtmayı düşünüyorum
miktar nedır adaletlı dagatalımFikri olan var mı
Eyw abim:p dövüp geldim şimdi nasıl edelim adaleti sağlayalım bir miktar dağıtmayı düşünüyorum
Abi sen nasıl uygun görürsen öyle yap. Burda alınacak kimse yok. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz zaten :):p dövüp geldim şimdi nasıl edelim adaleti sağlayalım bir miktar dağıtmayı düşünüyorum
Kafana göre takıl abiFikri olan var mı
buyurPC de olan biri var mı
pc deyim ne oldu knk ?PC de olan biri var mı
bende ceyımPC de olan biri var mı
Adaletli şekilde yukarı daki isimler haricinde 3 kişi daha cikarirmisinpc deyim ne oldu knk ?
kuponu beğenenler arasındamı olucak 3 kişi ?
Kuponu beğenmeyi unuttum ben galiba umut yakma beni :))))kuponu beğenenler arasındamı olucak 3 kişi ?
Yok sık sık mesaj yazan maçı takip eden lerden adam dakka başı skor yazmış kendi kuponu gibi görmüş mesela bunun gibikuponu beğenenler arasındamı olucak 3 kişi ?
tamam bende@dele @BARON NECMİ hariç 3 kişi en fazla sinerji yapanlardan başkan mobildeyim uzun sürüyor