- 9 Nis 2019
- 1,636
- 235
Kişilerle karşılıkli diyaloğa girmiyorum dostumOkuman varsa nedenini belirtip birsey sunmuşum . Sende itiraz edebiliyorsan haklı sebeplerinle yaz bakalım
Kişilerle karşılıkli diyaloğa girmiyorum dostumOkuman varsa nedenini belirtip birsey sunmuşum . Sende itiraz edebiliyorsan haklı sebeplerinle yaz bakalım
O akli senden alacak değilim merak etmeİstedigini yapmakta özgürsün ama gidipte akıl verme işlerine pek girme
Yanlız adam bizi ne paranoyak yaptı foruma biri yeni üye olur olmaz aklımıza utku geliyor :)Raporladim arkadasi
Çok bos yapiyorsun yapma , konustukca batiyorsunKişilerle karşılıkli diyaloğa girmiyorum dostum
buraya o kadar üyelik açan deneme bonusu için sitelere neler yapmaz of düşünemiyorumYanlız adam bizi ne paranoyak yaptı foruma biri yeni üye olur olmaz aklımıza utku geliyor :)
Valla benim adim da utku , kendimden suphe duymaya basladim bu manyak yuzundenYanlız adam bizi ne paranoyak yaptı foruma biri yeni üye olur olmaz aklımıza utku geliyor :)
@mosquitos42 bro bava mesaj atmistir sana . Gerekeni yapalim bizde ;) boşverÇok bos yapiyorsun yapma , konustukca batiyorsun
Siteye yatirim yaparken de dolandiriyor mu acaba . Siteler boyle adamlara para vermesin .buraya o kadar üyelik açan deneme bonusu için sitelere neler yapmaz of düşünemiyorum
Bava döndü zateb neden banlamadiklarini da anlafim sorun yok :)@mosquitos42 bro bava mesaj atmistir sana . Gerekeni yapalim bizde ;) boşver
ya bu o kişi mi şimdi suçlamayım ama 1 para gönderme işlemini 2 hesabada talep edenler var yaSiteye yatirim yaparken de dolandiriyor mu acaba . Siteler boyle adamlara para vermesin .
Baskasinin yatirimini kendi yatirimi gosteren isteya bu o kişi mi şimdi suçlamayım ama 1 para gönderme işlemini 2 hesabada talep edenler var ya
neyse konu fazla uzamasın forumun huzuru kaçıyor yönetim gerekli görürse işlem yapar :)Baskasinin yatirimini kendi yatirimi gosteren iste
Teyit ettim direk o kisiya bu o kişi mi şimdi suçlamayım ama 1 para gönderme işlemini 2 hesabada talep edenler var ya
banada öyle geliyorTeyit ettim direk o kisi
biliyorduk zaten vega bilet etkınlıgınden durmadan trol atıyorTeyit ettim direk o kisi
insanlık niyetine sormuştum merak yaniBen suç var yok bilmiyorum baktı en çok sinerji ben yaptım onunda haberi vardı feldinin en çok sinerji yapana suprizim var diyişni bana birden bire ne dese iyidir dediğiniz kişi kardeşin ile senin matbet çekiminiz geldimi diye söyledi kendi kendine yani param varmış imajı vermeye çalıştı orda sırf ödül o alsın diye böyle kirli birşey yaptığını düşünüyorum ki cekimim geldi geldi de o para benim değil ki hepsi 150tl birde giti 200tl nin hem ben bilmiyordum ki feldi ödül veriyor sinerji için ben kardeşim gibi gördüm diye kendi kuponum gibi gördüm takip etim isimde yoktu o an yani bu hareketi için kötü niyetli biri olduğunu düşünüyorum benim düşüncem bu
Tamamda bu durumda nedne dedin sadece düşüncem bu bilmiyorum artıkinsanlık niyetine sormuştum merak yani