Sen yaparsın o işi :)tamam bende
Sen yaparsın o işi :)tamam bende
sen varsın zatenpanalopa fastghost ve aydin2121 bence bunlar yeterince destek verdi karar sizlerin :)
Eyvallah kardeşim görüşün için sağol. Olursa teşekkür ederiz. Olmazsa da can sağlığı. Yine teşekkür ederiz. Felicilianolopez abi ilk kez vermiyor. Elinden geldiğince destek veriyor. Kesesine bereket :)panalopa fastghost ve aydin2121 bence bunlar yeterince destek verdi karar sizlerin :)
AynenTatar bu kuponda sofadan mi cikma
Eyw deli inan etki ödül vereceğini bilmiyordum bilmediğim halde kendi kuponum gibi takip etim yani burda kardeş gibiyiz hepimiz onun için yani ister hediye verir ister vermez feldi para için burda değiliz biz kardeşlik için buradayızpanalopa fastghost ve aydin2121 bence bunlar yeterince destek verdi karar sizlerin :)
yok ben hariç söyledim :) kaçar mısen varsın zaten
Daha cozemedim su istatistik isini herkes kolay diyor ama brn mi salagim anlamadim
ee dostum sen beni kafadan elemişsin de trol diyorsun ne trollü mü gördün biraderim 1 kerekanka dağıt dağıt yakışır sanada u trolcü @housewfe ye bişey gönderme ricam kendisi kaç kere trolledi burayı
Vegabette biletlerde usulsüzlük yaptin , cevap dahi vermedin modlara .ee dostum sen beni kafadan elemişsin de trol diyorsun ne trollü mü gördün biraderim 1 kere
Yanlız degilsin :)Daha cozemedim su istatistik isini herkes kolay diyor ama brn mi salagim anlamadim
Ula umut verme dedigin kisiye cikartmissin hahahahKazananlar bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 15946
adaşız herkes hata yapabilir ?Vegabette biletlerde usulsüzlük yaptin , cevap dahi vermedin modlara .
Sonuna katiliyorum sana @umut98
Valla çözebilsek parayi vuracagiz galiba hadi hayirlisi :)Yanlız degilsin :)