Kardeş muhalefet herşeye kötü demiyor dikkatli incelersen? Yollar köprüler havaalanları hastaneler yapıldı evet ama nasıl yapıldı bak şu anki duruma? Hepsi müşteri garantili yapıldı ve biz vatandaş bu haybiye yapılanların garanti ücretini ödüyoruz, her ay maaşından kesilen SGK için işsizlik fonu neden sıfır, neden bu ülkenin kefen parasını bile kullanılmak durumunda kaldılar düşündün mü? Neden bu zor günlerde işinden gücünden olan vatandaşa yardım edemiyorlar, İBAN verip para istiyorlar düşündün mü? Şu anda bu övünülen şehir hastaneleri garanti edilen hasta sayıları tamamlansın dolup taşşsın diye kaç tane devlet hastanesi kapandı İstanbul ve Ankara'da biliyor musun? Kaç tane hastane binası şu an harabe halinde? Atatürk havaalında da otel binası var fuar binası var bir dünya bina var kullanışlı lüks şekilde ama bunları kullanmak yerine 45 günde yeni bina dikmek nedir? Nasıl zihniyettir bu? Ben buna karşıyım ve her zaman da karşı olacağım.Herşeyin aşırısı zarar işte. Bu kafa muhalafette var. Yapılanlaı görmeyi herşeye kötü diyen bi zihniyet de var. İyiye iyi kötüye kötü demek lazım
Baskanim herkese saygimiz var sadece kizdigim nokta kotu yapilan seyleri soyleyince saldirilmasi yoksa hepimiz bu vatan icin canimizi veririz ne sagci solcu diye bir kavram kalir milletimizin karni ac kac tane arkadasim gunlukcu haftalikci calisiyordu su an hicbiri calismiyor zaten insanlar kit kanaat geciniyordu bunlari konusamiyoruz kimseyle kimse kimsenin halinden anlamiyor maalesef ac kaldiginda kimse soruyormu savundugun insanlar maalesef ama anlayan yok ben ac kaldigimda arkadaslarim yardima kosuyor o zaman kimse kimseye sen gelme sagcisin solcusun diyormu hayir her zaman omuz omuza olmaliyiz yoksa hic bir siyasetci maalesef halkin halinden anlamiyor sadece cep doldurma pesindeÖyleyiz de bazen provakatörlere yeniliyorum. Aramızda var öyle tipler ortalıkda yok yok yok. Ama hükümet ile ilgili bir şey en ufak birşeyde ortaya çıkıyorlar . Yoksa her görüşe saygımız var .
arkadaşta dolaylı yoldan aynı şeyı soyluyor ,sende haklısın oda.Kardeş muhalefet herşeye kötü demiyor dikkatli incelersen? Yollar köprüler havaalanları hastaneler yapıldı evet ama nasıl yapıldı bak şu anki duruma? Hepsi müşteri garantili yapıldı ve biz vatandaş bu haybiye yapılanların garanti ücretini ödüyoruz, her ay maaşından kesilen SGK için işsizlik fonu neden sıfır, neden bu ülkenin kefen parasını bile kullanılmak durumunda kaldılar düşündün mü? Neden bu zor günlerde işinden gücünden olan vatandaşa yardım edemiyorlar, İBAN verip para istiyorlar düşündün mü? Şu anda bu övünülen şehir hastaneleri garanti edilen hasta sayıları tamamlansın dolup taşşsın diye kaç tane devlet hastanesi kapandı İstanbul ve Ankara'da biliyor musun? Kaç tane hastane binası şu an harabe halinde? Atatürk havaalında da otel binası var fuar binası var bir dünya bina var kullanışlı lüks şekilde ama bunları kullanmak yerine 45 günde yeni bina dikmek nedir? Nasıl zihniyettir bu? Ben buna karşıyım ve her zaman da karşı olacağım.
Biz bunları zaten eleştiriyoruz kardeşim. Bir sayfa yazı yazmışsın okumadım gerisini. Hukumetten önce marsa gidiyordunda bu hukumettemi herşey kötü . İyi yönlerini görmemeye devam et senKardeş muhalefet herşeye kötü demiyor dikkatli incelersen? Yollar köprüler havaalanları hastaneler yapıldı evet ama nasıl yapıldı bak şu anki duruma? Hepsi müşteri garantili yapıldı ve biz vatandaş bu haybiye yapılanların garanti ücretini ödüyoruz, her ay maaşından kesilen SGK için işsizlik fonu neden sıfır, neden bu ülkenin kefen parasını bile kullanılmak durumunda kaldılar düşündün mü? Neden bu zor günlerde işinden gücünden olan vatandaşa yardım edemiyorlar, İBAN verip para istiyorlar düşündün mü? Şu anda bu övünülen şehir hastaneleri garanti edilen hasta sayıları tamamlansın dolup taşşsın diye kaç tane devlet hastanesi kapandı İstanbul ve Ankara'da biliyor musun? Kaç tane hastane binası şu an harabe halinde? Atatürk havaalında da otel binası var fuar binası var bir dünya bina var kullanışlı lüks şekilde ama bunları kullanmak yerine 45 günde yeni bina dikmek nedir? Nasıl zihniyettir bu? Ben buna karşıyım ve her zaman da karşı olacağım.
İyi bir yönünü görürsem emin ol senden daha çok arkasında duracağım. Yeterki artık o beni kandırdı bu beni dolandırdı v.s. bizlerin aklını zorlamasınlar. İMF ye borç veriyormuş, Suriye'lilere 400 Milyar harcamış bir 400 Milyar daha harcarmış? Bak ay başı geldi ev sahibi hergün arıyor beni ve benim gibi milyonlarca kişiyi, faturaların hepsi geldi ama salgın başından beri tek kelime vatandaşla ilgili önlem duyduysan söyle? He maske dedi salgın bitecek hala gelecek bekliyoruz. Millet ölüyor, havaalanını kapatmış çıkmış uçak ulaşımında KDV yüzde 1 düştü, konut kredisi şöyle oldu v.s. Şaka mıdır nedir anlamıyorum.Biz bunları zaten eleştiriyoruz kardeşim. Bir sayfa yazı yazmışsın okumadım gerisini. Hukumetten önce marsa gidiyordunda bu hukumettemi herşey kötü . İyi yönlerini görmemeye devam et sen
Onlarda hemfikiriz kardeşim. Biz zaten eleştiriyoruz .Suriye politikası + Virüs olayı . Sınıfta kaldılar . İyi bir yönünü görmüyorsun madem Sen bana bu hukumetten öncesini anlat soruma cevap ver . tamam bu hukumetin tek iyi bir icraatı yok Ben bilmiyorum bana öğret bundan öncesi nasıldı ? Aya insan gönderiyorduk . 2 tane evin 3 tane arabamız vardı Anlat bilmek istiyorumİyi bir yönünü görürsem emin ol senden daha çok arkasında duracağım. Yeterki artık o beni kandırdı bu beni dolandırdı v.s. bizlerin aklını zorlamasınlar. İMF ye borç veriyormuş, Suriye'lilere 400 Milyar harcamış bir 400 Milyar daha harcarmış? Bak ay başı geldi ev sahibi hergün arıyor beni ve benim gibi milyonlarca kişiyi, faturaların hepsi geldi ama salgın başından beri tek kelime vatandaşla ilgili önlem duyduysan söyle? He maske dedi salgın bitecek hala gelecek bekliyoruz. Millet ölüyor, havaalanını kapatmış çıkmış uçak ulaşımında KDV yüzde 1 düştü, konut kredisi şöyle oldu v.s. Şaka mıdır nedir anlamıyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum, 2000 öncesi Türkiye bırak bizi dünya ne durumdaydı biliyor musun? Teknoloji ne zaman Türkiye'ye girdi biliyor musun? 2000 öncesi Türkiye'de internet olarak Mynet vardı ICQ chat sitesi vardı başka ne vardı? Tablet mi vardı Ipad mi vardı, En lüks cep telefonu Tuşlu Nokia 6610-3310 v.s. Hep övünüyor ya bu hükümet herşeyi biz getirdik, 2000 öncesi piyasaya bile çıkmamıştı şu an kullandığımız teknoloji... Nerde Otomatik çamaşır makineleri, Plazma TV ler, No-Frost buzdolapları... Hepsi 2000 ve sonrası hayatımıza girdi.Onlarda hemfikiriz kardeşim. Biz zaten eleştiriyoruz .Suriye politikası + Virüs olayı . Sınıfta kaldılar . İyi bir yönünü görmüyorsun madem Sen bana bu hukumetten öncesini anlat soruma cevap ver . tamam bu hukumetin tek iyi bir icraatı yok Ben bilmiyorum bana öğret bundan öncesi nasıldı ? Aya insan gönderiyorduk . 2 tane evin 3 tane arabamız vardı Anlat bilmek istiyorum
Yaşım var baya 2000 öncesinide iyi biliyorum ama soruma cevap vermiyorsun. Hadi bana öncesini anlat akp den öncesini öğret bana 30 dk sonra cevap verme google dan bunlarımı buldun yarım saatte . 2000 öncesi dünya ne durumdaydı demişsin yaşın küçük belli. almanlar metro yapmıs metro 1903 de herhalde berlin metrosu 150 tane şey sayarım sana bu hukumetin yaptığı sen bana 5 tane say 80 senede ne yapmıslar öncekilerYaşın kaç bilmiyorum, 2000 öncesi Türkiye bırak bizi dünya ne durumdaydı biliyor musun? Teknoloji ne zaman Türkiye'ye girdi biliyor musun? 2000 öncesi Türkiye'de internet olarak Mynet vardı ICQ chat sitesi vardı başka ne vardı? Tablet mi vardı Ipad mi vardı, En lüks cep telefonu Tuşlu Nokia 6610-3310 v.s. Hep övünüyor ya bu hükümet herşeyi biz getirdik, 2000 öncesi piyasaya bile çıkmamıştı şu an kullandığımız teknoloji... Nerde Otomatik çamaşır makineleri, Plazma TV ler, No-Frost buzdolapları... Hepsi 2000 ve sonrası hayatımıza girdi.
Yeri gelir bende elestirim ama su hizli tren olayi on numara hele otobusle gidip daralanlar icin bulunmaz nimetUfak bir araştırınca çıkıyor interneten iyi yönleri yok diyorsun ya uzaylılar mı yaptı bunları
Marmaray YAP✔
Hızlı Trenler YAP✔
Havaalanları YAP✔
Üniversiteler YAP✔
Stadyumlar YAP✔
Olimpik Yüzme Havuzları YAP✔
Yeni Tiyatro Sahneleri YAP✔
Metrolar YAP✔
Tüneller YAP✔
Otoyollar YAP✔
Barajlar YAP✔
Nükleer Santral YAP✔
Modern Bölünmüş Yollar YAP✔
Modern Adliye Sarayları YAP✔
Milli Silahlar YAP✔
Milli Tank YAP✔
Milli Helikopter YAP✔
Sismik Araştırma Gemisi YAP✔
Boğazın Altına Tüp Geçit YAP✔
Dev Şehir Hastaneleri YAP✔
81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP✔
Tersane YAP✔
Liman YAP✔
Geri Dönüşüm Tesisleri YAP✔
Dar Gelirliye Konut YAP✔
Başörtüsünü serbest YAP✔
Hz.Muhammed'in (S.A.V) Hayatı'nı ve Kuran-ı Kerim'i seçmeli ders YAP✔
Uzaya uydu FIRLAT
Ambulans sayısını ARTIR
Hastane sayısını ARTIR
MR Cihazı sayısını ARTIR
Tomografi Cihazı sayısını ARTIR
Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR
Yeşil Alan miktarını ARTIR
Orman miktarını ARTIR
Milli Park sayısını ARTIR
Açılan İşyeri Sayısını ARTIR
Turist sayısını ARTIR
Öğrenci sayısını ARTIR
Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR
Doğalgazlı il sayısını ARTIR
İçmesuyu ulaşan insan sayısını ARTIR
Okuma Yazma Oranını ARTIR
Okullaşma Oranını ARTIR
Tarımsal Üretimi ARTIR
Çiftçiye Destekleri ARTIR
Halka Sosyal Destekleri ARTIR
Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR
Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR
MB Döviz Rezervlerini ARTIR
Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını Enflasyondan Fazla ARTIR
Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ
Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ
Enflasyonu DÜŞÜR
Faizleri DÜŞÜR
Kamu Borcunu DÜŞÜR
İMF ye Borcu YOK ET
Hava Kirliliğini YOK ET
Çöp Sorununu YOK ET
Trafik Canavarını YOK ET
Katsayı Zulmünü YOK ET
Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT
Öğrenciye Süt DAĞIT
Öğrenciye Tablet DAĞIT
Okullara Bilgisayar DAĞIT
Okullara Akıllı Tahta DAĞIT.
Üniversite Harçlarını KALDIR.
Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR
Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET
Orhun Abidelerine giden 48 Km Asfalt YOL YAP
Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap Ordu-Giresun Havalimanı)
inşaatlar hariç başkan hepsi muhalefet önerisi ,muhemelef önerdiği zaman olurmu öyle şey dediler ,asgari ücretin şu bu rakamda olması tamamen muhalefet sayesındedir ,artı olarak bayram emeklı odemesi de tamamen muhalefet sayesınde ,aklı olan hatırlar olurmu boyle şey dediler !süt olayı keza ,süt olayı ,hepsi muhalefet sayesıınde ,daha niceleri hep cehape zihnıyeti aga ,şaka maka bu cehape zihnıyetı olmasa akp napcaktıUfak bir araştırınca çıkıyor interneten iyi yönleri yok diyorsun ya uzaylılar mı yaptı bunları
Marmaray YAP✔
Hızlı Trenler YAP✔
Havaalanları YAP✔
Üniversiteler YAP✔
Stadyumlar YAP✔
Olimpik Yüzme Havuzları YAP✔
Yeni Tiyatro Sahneleri YAP✔
Metrolar YAP✔
Tüneller YAP✔
Otoyollar YAP✔
Barajlar YAP✔
Nükleer Santral YAP✔
Modern Bölünmüş Yollar YAP✔
Modern Adliye Sarayları YAP✔
Milli Silahlar YAP✔
Milli Tank YAP✔
Milli Helikopter YAP✔
Sismik Araştırma Gemisi YAP✔
Boğazın Altına Tüp Geçit YAP✔
Dev Şehir Hastaneleri YAP✔
81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP✔
Tersane YAP✔
Liman YAP✔
Geri Dönüşüm Tesisleri YAP✔
Dar Gelirliye Konut YAP✔
Başörtüsünü serbest YAP✔
Hz.Muhammed'in (S.A.V) Hayatı'nı ve Kuran-ı Kerim'i seçmeli ders YAP✔
Uzaya uydu FIRLAT
Ambulans sayısını ARTIR
Hastane sayısını ARTIR
MR Cihazı sayısını ARTIR
Tomografi Cihazı sayısını ARTIR
Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR
Yeşil Alan miktarını ARTIR
Orman miktarını ARTIR
Milli Park sayısını ARTIR
Açılan İşyeri Sayısını ARTIR
Turist sayısını ARTIR
Öğrenci sayısını ARTIR
Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR
Doğalgazlı il sayısını ARTIR
İçmesuyu ulaşan insan sayısını ARTIR
Okuma Yazma Oranını ARTIR
Okullaşma Oranını ARTIR
Tarımsal Üretimi ARTIR
Çiftçiye Destekleri ARTIR
Halka Sosyal Destekleri ARTIR
Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR
Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR
MB Döviz Rezervlerini ARTIR
Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını Enflasyondan Fazla ARTIR
Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ
Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ
Enflasyonu DÜŞÜR
Faizleri DÜŞÜR
Kamu Borcunu DÜŞÜR
İMF ye Borcu YOK ET
Hava Kirliliğini YOK ET
Çöp Sorununu YOK ET
Trafik Canavarını YOK ET
Katsayı Zulmünü YOK ET
Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT
Öğrenciye Süt DAĞIT
Öğrenciye Tablet DAĞIT
Okullara Bilgisayar DAĞIT
Okullara Akıllı Tahta DAĞIT.
Üniversite Harçlarını KALDIR.
Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR
Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET
Orhun Abidelerine giden 48 Km Asfalt YOL YAP
Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap Ordu-Giresun Havalimanı)
haykırdım bu mesajına Türban olayı içinde sizin başkan biz getirdik demiştiinşaatlar hariç başkan hepsi muhalefet önerisi ,muhemelef önerdiği zaman olurmu öyle şey dediler ,asgari ücretin şu bu rakamda olması tamamen muhalefet sayesındedir ,artı olarak bayram emeklı odemesi de tamamen muhalefet sayesınde ,aklı olan hatırlar olurmu boyle şey dediler !süt olayı keza ,süt olayı ,hepsi muhalefet sayesıınde ,daha niceleri hep cehape zihnıyeti aga ,şaka maka bu cehape zihnıyetı olmasa akp napcaktı
ben turban olayına gırmem hıcde gırmedım ,artı olarak turban ayrı ,başotusu ayrıdır ,bu zıhnıyet bunu yıllardır kullandı ,hala da kullanıyor ,buna alet olmamak en ıyısı ,benım gorusumdekı kısılerın en buyuk kaybıda budur zaten ,dogruyu soylerken tu kaka olmak ,yıllarca oylede olmadımı ,haykırdım bu mesajına Türban olayı içinde sizin başkan biz getirdik demişti