- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Bi onlar bi de Soldado , Feghouli li Valencia. Gs kadar sevdiğim ender 2 takımNe takımdı ama ya 3,5 üst bekliyorum dk 69 0-0 dk 90 4-2 maç yeterki bir tane yesin hele evindeyse 2-3 atıyor 3-4 yiyor dengesiz takım
Bi onlar bi de Soldado , Feghouli li Valencia. Gs kadar sevdiğim ender 2 takımNe takımdı ama ya 3,5 üst bekliyorum dk 69 0-0 dk 90 4-2 maç yeterki bir tane yesin hele evindeyse 2-3 atıyor 3-4 yiyor dengesiz takım
Sana bulayım Chesterfieldbaba yapbide benım takımlar var ,torquay united ,ebbsfleet united bunlarda ,karal takımlar hep üst ,ligler açılsın nıckmımı ıkısınden bırı yapcam ,
ıyı yere değinmısın ,bak dostum ,ne görüşte olursan ol kafatasci zihniyete karşıyım ,şu yaşadıgımız dönemde özellikle iktıdar yalakağı moda ,adamlar beyaz a kara dese alkıslıyan nesıl var ,ben onlarla tartısmıyorum zaten ,onları saymıyorum ,asıl sorun ıse kafatascı zihnıyet ,hergörusun ,ben ona karsıyım ,her gorusun aşırısına ,kafatascı zihıyete karsıyım@Bjkhonlama @ravis44 @Brave Heart @ceyarbaba Bu arada bizim son 15dk dır siyasete girip kavga etmeden ufak ufak laf vurmalarla ve en önemlisi herkesin fikri "kendine "bakış açısıyla saygı çevçevesinde konuşabilmemiz bu foruma örnektir diye düşünüyorum. Akp desteklyen ben yerden yere vuruyorum keza diğer arkadaşlar eleştirebiliyor kendi partilerini. Keşke herşey böyle yerinde tatlı olsa . @Dede gör bunları patron gör
Herşeyin aşırısı zarar işte. Bu kafa muhalafette var. Yapılanlaı görmeyi herşeye kötü diyen bi zihniyet de var. İyiye iyi kötüye kötü demek lazımıyı yere değinmısın ,bak dostum ,ne görüşte olursan ol kafatasci zihniyete karşıyım ,şu yaşadıgımız dönemde özellikle iktıdar yalakağı moda ,adamlar beyaz a kara dese alkıslıyan nesıl var ,ben onlarla tartısmıyorum zaten ,onları saymıyorum ,asıl sorun ıse kafatascı zihnıyet ,hergörusun ,ben ona karsıyım ,her gorusun aşırısına ,kafatascı zihıyete karsıyım
Aynen kardeşim@Bjkhonlama @ravis44 @Brave Heart @ceyarbaba Bu arada bizim son 15dk dır siyasete girip kavga etmeden ufak ufak laf vurmalarla ve en önemlisi herkesin fikri "kendine "bakış açısıyla saygı çevçevesinde konuşabilmemiz bu foruma örnektir diye düşünüyorum. Akp desteklyen ben yerden yere vuruyorum keza diğer arkadaşlar eleştirebiliyor kendi partilerini. Keşke herşey böyle yerinde tatlı olsa . @Dede gör bunları patron gör
Aynen Hepimiz belli yasin ustundeyiz herkesin dusuncesi farkli herkesin gorusu farkli olabilir ama onemli olan saygili eglenceli sekilde sohbetin ilerlemesi kalp kirmaya gerek yok her zaman hatirlatsakta yine bazi arkadaslar asiriya kaciriyor@Bjkhonlama @ravis44 @Brave Heart @ceyarbaba Bu arada bizim son 15dk dır siyasete girip kavga etmeden ufak ufak laf vurmalarla ve en önemlisi herkesin fikri "kendine "bakış açısıyla saygı çevçevesinde konuşabilmemiz bu foruma örnektir diye düşünüyorum. Akp desteklyen ben yerden yere vuruyorum keza diğer arkadaşlar eleştirebiliyor kendi partilerini. Keşke herşey böyle yerinde tatlı olsa . @Dede gör bunları patron gör
muhalefet aslında iyi ,ama içlerinde birkaç kişi çikiyor liseli bebeler gibi konusuyor ,o 2 kişi herşeyı bok edıyor ,dedıgın gibi ,çok basit örnek verecem en son yerel seçimlerde chp genel başkanı hiçbir şekilde tartışma yapmadı ,sonuç ortada heryeri aldı ,konusulcak o kadar sey varkı ,bı ara oturak perincek gibi tartısak twıc de dede ayarlasın :) yazmakla olmuyorHerşeyin aşırısı zarar işte. Bu kafa muhalafette var. Yapılanlaı görmeyi herşeye kötü diyen bi zihniyet de var. İyiye iyi kötüye kötü demek lazım
Sizin başkan olursa konu 1 gün konusurummuhalefet aslında iyi ,ama içlerinde birkaç kişi çikiyor liseli bebeler gibi konusuyor ,o 2 kişi herşeyı bok edıyor ,dedıgın gibi ,çok basit örnek verecem en son yerel seçimlerde chp genel başkanı hiçbir şekilde tartışma yapmadı ,sonuç ortada heryeri aldı ,konusulcak o kadar sey varkı ,bı ara oturak perincek gibi tartısak twıc de dede ayarlasın :) yazmakla olmuyor
şaka bi yanada twıc kanalı acılacaktı forumun ,acılcaksa ,açilıs serefıne bı gun oturak sıyaset yapalım olmamı :)Sizin başkan olursa konu 1 gün konusurum
Aydın bende biraz andım seni@OnOFF kral yine döktürmüşsün
Sıkıntı yok abi sizi biliyorumAydın bende biraz andım seni
Huylaniyorum@Aydin2121 muck :)
Saol kardeşimSıkıntı yok abi sizi biliyorum
Baskan sana saygimiz var kimseye laf atmiyorsunki herseyi yerinde soyluyorsun senle sabaha kadar konussa kimse kavga etmez ne soylesende kirici degil yapicisin cunku@Bjkhonlama @ravis44 @Brave Heart @ceyarbaba Bu arada bizim son 15dk dır siyasete girip kavga etmeden ufak ufak laf vurmalarla ve en önemlisi herkesin fikri "kendine "bakış açısıyla saygı çevçevesinde konuşabilmemiz bu foruma örnektir diye düşünüyorum. Akp desteklyen ben yerden yere vuruyorum keza diğer arkadaşlar eleştirebiliyor kendi partilerini. Keşke herşey böyle yerinde tatlı olsa . @Dede gör bunları patron gör
Öyleyiz de bazen provakatörlere yeniliyorum. Aramızda var öyle tipler ortalıkda yok yok yok. Ama hükümet ile ilgili bir şey en ufak birşeyde ortaya çıkıyorlar . Yoksa her görüşe saygımız var .Baskan sana saygimiz var kimseye laf atmiyorsunki herseyi yerinde soyluyorsun senle sabaha kadar konussa kimse kavga etmez ne soylesende kirici degil yapicisin cunku