Aynen öyle doğru diyorsun aç kalma meselesi.haklısın değişebilir ama bu kadar zıt değişim olmaz ,bana göre ,mesela ben ılk oyumu mhp ye verdım 1999 da ,son o partıye oy verısımdı ,gençlik heyecan birşey bilmemek ,ama bu adamlar 50 den sonra değişiyor oda abes ,bu görüş olayı değil hocam aç kalma meselesi sadece ,tabı benım gorusum senın gorus neyse saygı duyarım .
Cuma günü 1 deil bu sefer 3 paket sigara alırım gerisi beni ilgilendirmiyor . Cuma günü 1 paket sigara aldım o gece bitti 40 saat ağzımdan acı su geldi seri katil gibi gezdim aynı hatayı yaomam bu seferBahse giren var mı? Gene son güne doluşur millet markete şuraya buraya
Eve 25 liralik tütün koymuşum, 2 paket de makaron 1 ay ilan edilse sülalem rahat :)Cuma günü 1 deil bu sefer 3 paket sigara alırım gerisi beni ilgilendirmiyor . Cuma günü 1 paket sigara aldım o gece bitti 40 saat ağzımdan acı su geldi seri katil gibi gezdim aynı hatayı yaomam bu sefer
Keesmez o kadarı@Aydin2121 Yasak geldi 2-3 paket hacı şakir al kardeşim
Hahahahahhahahshahahjahahahahhajahajajhahahahahahhahahahhah ;D ;D@Aydin2121
Sokağa çıkma yasağından sonra aydının sevgilisinin durumu
Öncesi sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 52141
Ekli dosyayı görüntüle 52142
ulan shshskshsjsksbsj :)@Aydin2121
Öncesi sonrası
başkan aynını çok sert çağırıyorsun ,sert gelebilir !@Aydin2121
Öncesi sonrası
Bunu parçalayan bize neler yapmaz gelirse kaçarız direkbaşkan aynını çok sert çağırıyorsun ,sert gelebilir !
Maaşta alamadık hayla ayın kaçı olmuş@ravis44 @ceyarbaba @Bjkhonlama @Brave Heart Baska kimse yok şuan forumda Deli gibi kendimiz yazıp kendimiz gülüyoruz he
akran olayı olabılır baskan aynı yas grubu :)@ravis44 @ceyarbaba @Bjkhonlama @Brave Heart Baska kimse yok şuan forumda Deli gibi kendimiz yazıp kendimiz gülüyoruz he
ekmek için yine cuma günu sıra olur yazın bi kenara ,en geeksız şey ıcın
Senin capsler bitirio beni :) Aydin her yeremi yakisir arkadas :)@ravis44 @ceyarbaba @Bjkhonlama @Brave Heart Baska kimse yok şuan forumda Deli gibi kendimiz yazıp kendimiz gülüyoruz he
Aga son 2 3 gündür bi forum bi vakıfbank yapıyorum :) Sağolsunlar dün biraz neselendik tiyatro falan izledik değişiklik oldu :)@ravis44 @ceyarbaba @Bjkhonlama @Brave Heart Baska kimse yok şuan forumda Deli gibi kendimiz yazıp kendimiz gülüyoruz he
Firinlar belediye ekmek yerleri pazar bile acikti normalde belediye ekmek yerleri kapali olurdu herkes rahat rahat gidip alip geldi valla yine aynisini yaparlarsa sasirmayizekmek için yine cuma günu sıra olur yazın bi kenara ,en geeksız şey ıcın bı ınsan 1 saat sıramı bekler ,aga evınde yap ,1 kg un vardır herkeste pişi yap (mayalı hamur kızartması)