- 27 Eyl 2019
- 2,119
- 2,458
Firinlar belediye ekmek yerleri pazar bile acikti normalde belediye ekmek yerleri kapali olurdu herkes rahat rahat gidip alip geldi valla yine aynisini yaparlarsa sasirmayiz
Firinlar belediye ekmek yerleri pazar bile acikti normalde belediye ekmek yerleri kapali olurdu herkes rahat rahat gidip alip geldi valla yine aynisini yaparlarsa sasirmayiz
3 binin tas :)Aga son 2 3 gündür bi forum bi vakıfbank yapıyorum :) Sağolsunlar dün biraz neselendik tiyatro falan izledik değişiklik oldu :)
ilk defa gordum bunu ya ama cuma aksami bizim mahallede senlik gibiydi herkes disarda polis sirenleri filan insanin cani disariyi cekmiyo degil :)yaparlar dostum sen merak etme .
Datlı dillim güler yüzlüm3 binin tas :)
kardeş sorma ya gecen cuma sıgara almaya cıktım ,ben ankaradayım keçiöen incirli ,ankara kızılay gibiydı ,kalabalıgı bosver sebebsiz yere oraya buraya koşan adamlar vardı gülemmi ağlayayımmı bilemedim inan ,ben güldüm ,fırında ekmek sırası abatısız 300 mt felan ,ben ekmek alcaktım vazgectım ne beklıcem lan dedım sıgaramı aldım dondum .ilk defa gordum bunu ya ama cuma aksami bizim mahallede senlik gibiydi herkes disarda polis sirenleri filan insanin cani disariyi cekmiyo degil :)
En iyisini yapmissin bide su anda ankarada en kritik yer kecioren sonra yenimahalle geciyor ona ragmen millet o derece yogunlasiyosa keciorende bile bile diyicek birsey yok bekleki yayilmadan bitsin salgin cok zorkardeş sorma ya gecen cuma sıgara almaya cıktım ,ben ankaradayım keçiöen incirli ,ankara kızılay gibiydı ,kalabalıgı bosver sebebsiz yere oraya buraya koşan adamlar vardı gülemmi ağlayayımmı bilemedim inan ,ben güldüm ,fırında ekmek sırası abatısız 300 mt felan ,ben ekmek alcaktım vazgectım ne beklıcem lan dedım sıgaramı aldım dondum .
Sende zaten içten içe reis sevgisi var 2 kelimenden birisini ona getiriyorsun :)Aga son 2 3 gündür bi forum bi vakıfbank yapıyorum :) Sağolsunlar dün biraz neselendik tiyatro falan izledik değişiklik oldu :)
nick de ole luton reisi andırıyorSende zaten içten içe reis sevgisi var 2 kelimenden birisini ona getiriyorsun :)
Lutonu eşşekler kovalasın 13 çekilişte 0 çekmiştim. Bu iyi gidiyor %80 çıkıyorumnick de ole luton reisi andırıyor
Ben reisi severim de o yanındaki kan boncukları yok mu aha onların yüzünden oluyor. Yanındakilerden kastım üst bürokratlar değil onların da bir kısmı bozuk ama özelliklede yerel partililer, yandaşlar yok mu yatacak yerleri yokSende zaten içten içe reis sevgisi var 2 kelimenden birisini ona getiriyorsun :)
Luton Cyber olsa da gözü kapalı üst çaksakLutonu eşşekler kovalasın 13 çekilişte 0 çekmiştim. Bu iyi gidiyor %80 çıkıyorum
Damat damat acaip ayarım ona öyle böyle değil. Het diyor alkışlıyorlar höt diyor alkışşşş .Ben reisi severim de o yanındaki kan boncukları yok mu aha onların yüzünden oluyor. Yanındakilerden kastım üst bürokratlar değil onların da bir kısmı bozuk ama özelliklede yerel partililer, yandaşlar yok mu yatacak yerleri yok
Silivri soğuktur şimdişaka bir yanada şu virusten vefat saysı hep 100 un altında ,kımse kımseyı kandırmasın arkadas ,ben ınanmıyoum şahsen ,inanan varmı ?
Benimde dikkatimi cekti vallaşaka bir yanada şu virusten vefat saysı hep 100 un altında ,kımse kımseyı kandırmasın arkadas ,ben ınanmıyoum şahsen ,inanan varmı ?
Bak çok önemli bir konuya değindin hatta sonraki konu da çok önemli :)Damat damat acaip ayarım ona öyle böyle değil. Het diyor alkışlıyorlar höt diyor alkışşşş .
Hikaye hikaye hep 80 90 .Daha çok bence. Şehit verdiğimiz en son saldırıda 9 demişlerdi şehitleri onun gibi .Diyemiyorlar vefatların gerçek rakamınışaka bir yanada şu virusten vefat saysı hep 100 un altında ,kımse kımseyı kandırmasın arkadas ,ben ınanmıyoum şahsen ,inanan varmı ?
alsınlar ravıs sorun değıl :) ama harbıden tıyatro ızlıyoruzSilivri soğuktur şimdi
Ne takımdı ama ya 3,5 üst bekliyorum dk 69 0-0 dk 90 4-2 maç yeterki bir tane yesin hele evindeyse 2-3 atıyor 3-4 yiyor dengesiz takımLuton Cyber olsa da gözü kapalı üst çaksak
deme öyle lutonu özledık ,gözü kapalı üst çakıyorduk başkan ,dk 80 den sonra bıle olsa ust oluyordu ,luton town candır :)Lutonu eşşekler kovalasın 13 çekilişte 0 çekmiştim. Bu iyi gidiyor %80 çıkıyorum