Ohoo ne diyorsun 13.76 ya miras kavgasi bile cikar burda :))))@Rookie kardeş uzatırlarsa bu para yatırma işini mesaiden geldin sen yat yarın devam ederiz bir şekilde 13.76 gelirse zenginiz zaten hahaha :)
Ohoo ne diyorsun 13.76 ya miras kavgasi bile cikar burda :))))@Rookie kardeş uzatırlarsa bu para yatırma işini mesaiden geldin sen yat yarın devam ederiz bir şekilde 13.76 gelirse zenginiz zaten hahaha :)
Abi yalnız çok uzattılar ya 1 saat olacak betasus olsa maks. 1 saatde gönderiyor daha izin bile verilmedi nediyorsun ? @Time4Bets sizde uyumaya devam edin iyi 2 3k çekim vermedik@Rookie kardeş uzatırlarsa bu para yatırma işini mesaiden geldin sen yat yarın devam ederiz bir şekilde 13.76 gelirse zenginiz zaten hahaha :)
rahmetli zeki alasya kemal sunalın filmi geldi aklım ahimmet ağa altınları bölüşürken 1 sana 1 sana 1 sana 2 bana :)Ohoo ne diyorsun 13.76 ya miras kavgasi bile cikar burda :))))
biraz daha bekleyelim baktıkki uzayacak yat sen hacı yapılacak bir şey yok her işde bir hayır vardırAbi yalnız çok uzattılar ya 1 saat olacak betasus olsa maks. 1 saatde gönderiyor daha izin bile verilmedi nediyorsun ? @Time4Bets sizde uyumaya devam edin iyi 2 3k çekim vermedik
tekrar bağlanalım bakalım nediyorlarb
biraz daha bekleyelim baktıkki uzayacak yat sen hacı yapılacak bir şey yok her işde bir hayır vardır
Sener senle kemal sunalin da vardi davaroda abi :)))rahmetli zeki alasya kemal sunalın filmi geldi aklım ahimmet ağa altınları bölüşürken 1 sana 1 sana 1 sana 2 bana :)
Birazdan biri gelip son anda yetiştim ne yapıyoruz beni dahil etmesinde olur demezse hiç birşey olmaz dimi @xmen7772 abiOhoo ne diyorsun 13.76 ya miras kavgasi bile cikar burda :))))
Yok abi burdayımmurat uyudun mu :)
13 kisiye kadar sinirimiz var herkese 1 lira :)))Birazdan biri gelip son anda yetiştim ne yapıyoruz beni dahil etmesinde olur demezse hiç birşey olmaz dimi @xmen7772 abi
Ne zaman :)o uzaklaştırma yedi
köyden indim şehre miydi neydi filmin adıSener senle kemal sunalin da vardi davaroda abi :)))
botofogoyla palmerias atmazsa golleri sen dağıtırsın 13 kişye 1 er tl hahahaa :)13 kisiye kadar sinirimiz var herkese 1 lira :)))
2 saat önce galiba diğer konudaNe zaman :)
Yok abi davaroda dagda bolusuyorlar ya kemal sunal 2 bana 1 sana diyor. Sonra sener sen olmaz diyor 2 yuzuk bana 1 saat sana diyor :)))))köyden indim şehre miydi neydi filmin adı
0.76 kurusta rolling tahmincisine o zaman :))))))botofogoyla palmerias atmazsa golleri sen dağıtırsın 13 kişye 1 er tl hahahaa :)
1 günlükmüş ortalık 1 gün sakin kalacak rolling yapan oldursa ortalık karışmayacak yani :)2 saat önce galiba diğer konuda