ya kardeşim sen benim her aklımdan geçeni 5 sn önce yazmak zorundamısın şüpheleniyorum bakO konuda betasus u tek geçerim şu anda saat kaç olursa olsun halleşiyorlar valla max 30 dk da
ya kardeşim sen benim her aklımdan geçeni 5 sn önce yazmak zorundamısın şüpheleniyorum bakO konuda betasus u tek geçerim şu anda saat kaç olursa olsun halleşiyorlar valla max 30 dk da
valla betasusdan şaşmayacaksın bu aralar nazar değmesin
Cekim konusunda kesinlikle betasus. Bana ugursuz geliyor orasi ayri :)valla betasusdan şaşmayacaksın bu aralar nazar değmesin
Abi maşallah çektiğimiz yok ama senin çekimlerden bildiğim için yazdım yoksa biliyorsun benim ifiağımı gevretti bu site uğursuz geldiya kardeşim sen benim her aklımdan geçeni 5 sn önce yazmak zorundamısın şüpheleniyorum bak
Cekim konusunda kesinlikle betasus. Bana ugursuz geliyor orasi ayri :)
hahaha betasusa attım parayı biletde alırız :) bakarsınız çıkarAbi maşallah çektiğimiz yok ama senin çekimlerden bildiğim için yazdım yoksa biliyorsun benim ifiağımı gevretti bu site uğursuz geldi
Herkese ugursuz geliyorsa kim bu cekim yapan :)))hahaha betasusa attım parayı biletde alırız :) bakarsınız çıkar
kedidir o kedi :)Herkese ugursuz geliyorsa kim bu cekim yapan :)))
Her zaman :)hazırmıyız
Bolşans abi etkinlik içinde teşekürler @Rookie
Sal gelsin ama sabaha kadar bekletmeyecek birşey olsun abi :)hazırmıyız
Her zaman :)
acele edipte patates etmeyelim fikir olan yazsın acelemiz yokBolşans abi etkinlik içinde teşekürler @Rookie
botofogp palmerias maçına 1 e r gol alayım istesen 5 dak kalmış uyuruz sonra :)))Sal gelsin ama sabaha kadar bekletmeyecek birşey olsun abi :)
Ahahaha :))))botofogp palmerias maçına 1 e r gol alayım istesen 5 dak kalmış uyuruz sonra :)))