Biz hep boyle geriye kalani sayiyoruz abi :))) Ornek veriyorum 25 yil yasadim degilde geriye pek zamanimiz kalmadi be diyoruz :))şaka maka @panalopada iyi geri geri sayıyor @umut98 :)
Biz hep boyle geriye kalani sayiyoruz abi :))) Ornek veriyorum 25 yil yasadim degilde geriye pek zamanimiz kalmadi be diyoruz :))şaka maka @panalopada iyi geri geri sayıyor @umut98 :)
yattı deyip adamın aküleri boşaltmayın sakın mesaiden çıkmış zaten şoklama olmasın hahahaGaliba abi simdi ici icini yiyordur noldu acaba diye :)))
Tebrikler bol kazanclar kesene bereket :)Gelmiş süperrr 100 tl çekim yapıyorum hemen @xmen7772 abi devam etsin beyler kazanç dağıtım onda artık
Yatti desen inanirmi abi o simdiden cekimi bile veriyor :)))yattı deyip adamın aküleri boşaltmayın sakın mesaiden çıkmış zaten şoklama olmasın hahaha
bak geldi elektrikler :) abd ligi başlayacak futbol daha basket diyeni kovalarım valla molotoflar hazırmı panalopaGelmiş süperrr 100 tl çekim yapıyorum hemen @xmen7772 abi devam etsin beyler kazanç dağıtım onda artık
Ibrahimovicin takiminin maci varsa havai fisek bile atarim abi sahaya :)))))bak geldi elektrikler :) abd ligi başlayacak futbol daha basket diyeni kovalarım valla molotoflar hazırmı panalopa
nerde oynuyor ibo :)Ibrahimovicin takiminin maci varsa havai fisek bile atarim abi sahaya :)))))
Once afiyet olsun, sonra sihhatler olsun. Sonra da kesene bereket olsun :)eve geldim şimdi telefon bitikdi yazamadım neyse çekimi verebildik iyi gelir gelmez devam edelim bende duş yemek vs o arada çıkartiyim aradan hazırmısın @xmen7772 abi =))
atınca haber ver kardeşim mail gelmiyor bu aralar ?anlamadım telefona paparadaneve geldim şimdi telefon bitikdi yazamadım neyse çekimi verebildik iyi gelir gelmez devam edelim bende duş yemek vs o arada çıkartiyim aradan hazırmısın @xmen7772 abi =))
Los. Galaxy abi :)nerde oynuyor ibo :)
okLos. Galaxy abi :)
12 rüyasındadır o şimdi ya :)@Time4Bets acil bir çekimimiz var ilgilenirmisin tüm ahali olarak seni bekliyoruz 100 tl birşey değil gönderde devam edelim :)
Adam uyumasın mı abi hiç :)12 rüyasındadır o şimdi ya :)
Valla o uyusada finans ekibini uyutmam özellikle sordum 7/24 çekim var dediler12 rüyasındadır o şimdi ya :)
Abi komşuda olmuştu 4 sene önce yavruları oldu çok dikkat et rahatsız etme yeter onlar bakıyorlarbizim balkondaki saksıya bir kumru yuva yapmış yumurtasıda var dün geldi ne anlama geliyor fikri olan varmı bu konuda arkadaşlar