Ugur getirir abi yaziyor :)bizim balkondaki saksıya bir kumru yuva yapmış yumurtasıda var dün geldi ne anlama geliyor fikri olan varmı bu konuda arkadaşlar
Ugur getirir abi yaziyor :)bizim balkondaki saksıya bir kumru yuva yapmış yumurtasıda var dün geldi ne anlama geliyor fikri olan varmı bu konuda arkadaşlar
Abi bi de yumurtalara yavrulara buyuyene kadar dokunma yoksa anasi birakip gidiyorbizim balkondaki saksıya bir kumru yuva yapmış yumurtasıda var dün geldi ne anlama geliyor fikri olan varmı bu konuda arkadaşlar
Abi komşuda olmuştu 4 sene önce yavruları oldu çok dikkat et rahatsız etme yeter onlar bakıyorlar
birşeyler vermek gerekirmi geçen bulgur koydum kakltı 5 dak yedi yattıUgur getirir abi yaziyor :)
Batıl derken örnek versen :) ?Halen bölge batıl inançlar kaldımi :)
abi hiç ellleme stres yapmazlarsa yavrularda çıkıyor yoksa yumurtaları alırsın artık kahvaltıyabirşeyler vermek gerekirmi geçen bulgur koydum kakltı 5 dak yedi yattı
Urkutmedigin ve yavrularina, yumurtalarina dokunmadigin muddetce sorun yok abi :)birşeyler vermek gerekirmi geçen bulgur koydum kakltı 5 dak yedi yattı
Batıl derken örnek versen :) ?
abi hiç ellleme stres yapmazlarsa yavrularda çıkıyor yoksa yumurtaları alırsın artık kahvaltıya
tamam sağolunUrkutmedigin ve yavrularina, yumurtalarina dokunmadigin muddetce sorun yok abi :)
13.76 yi 5 kisiye cekilislemi dagitacan abi :)))))
13.76 yi 5 kisiye cekilislemi dagitacan abi :)))))
çok veren maldan az veren candan verir unutmayın :)helal abi devam hadi bakalım muabbet olsun aynen :)
Senin iyi niyetini biliyoruz abim sorun yok. Herkes icin molotof atmam ben :)çok veren maldan az veren candan verir unutmayın :)