İki yatırımcıya biter yani diyorsun;)Son 10 bilet
Valla ben 250 yatırıyımda ne olur ne olmazSon 3 yanlış saymadı isek. Afurkan ile bu bir etkinliğin daha başını yedik beyler:)
Şimdiden ihtiyacı olanlar başta olmak üzere bol şans herkese.
Baskan son biletleri aldim seklinde not duste ustune alirlar karisiklik cikar yineValla ben 250 yatırıyımda ne olur ne olmaz
Alsınlar sorum değil. Yabancımız değil retro, iş ortağımız:)Baskan son biletleri aldim seklinde not duste ustune alirlar karisiklik cikar yine
Bir önceki etkinliği hatırlayın ne sürünmüştü. Biraz fazla övüyor gibi olacak ama cidden büro farkı.Son 3 gunde 180 bilet gitti bitebiliyormus demek
Retronun jeton yatirimi olsadi coktan biterdi + yamuk hic katilmadi bi onceki etkinlikteki sozu nedeniyleBir önceki etkinliği hatırlayın ne sürünmüştü. Biraz fazla övüyor gibi olacak ama cidden büro farkı.
Gercekten iyi buro 10 15 cekimim var bir kere sorun çıkmadı hızlı yattiBir önceki etkinliği hatırlayın ne sürünmüştü. Biraz fazla övüyor gibi olacak ama cidden büro farkı.
Haberleri yoktur daha :) razor görünce ayarlarŞuanda hazırlık yapıyordur tahminimce;)