adsizzz
Üye
- 24 Kas 2018
- 1,613
- 607
Dede’nin ve Ekibinin olduğu yerde şaibe olmaz
Ekip de dağıldı. Bir emektar razor kaldı.:confused:
Dede’nin ve Ekibinin olduğu yerde şaibe olmaz
Ekip de dağıldı. Bir emektar razor kaldı.:confused:
Bakalım kardeşim:)@lutonbaskanı şampiyon olmuştu bi ara sende de olabilir :)
2 kere 2= 4 usta. Ne anlattın küfür? :)Aslında 80 bilet alan ile 1 bilet alan arasında tabiki çok büyük fark var,,
Ama şöyle düşünelim,, Bir kişi normal milli piyango için 80 bilet alsın,, bende 1 bilet alayım,, İkimizede büyük ikramiye çıkmayacaktır,,
Sonuç olasılık sınıfta kalır,, Büyük ikramiyenin ikimizede çıkmaması ,, Aldığımız bilet sayılarının sonucu , değiştirmeyeceği gerçeğini ortaya koyacaktır :))))
Denemesi bedava kardeşim2 kere 2= 4 usta. Ne anlattın küfür? :)
:) :)Denemesi bedava kardeşim
One try:) what did you meanDenemesi bedava kardeşim
İ ** good at,, calculatering possibility :))One try:) what did you mean
Ne ingilazca parçaladıö be bu arada
Possible or imposibble? İ see possible Ohh god İ now understand you:pİ ** good at,, calculatering possibility :))
Biletler bittikaç bilet kaldı?
İm cayır çuyur English :)Possible or imposibble? İ see possible Ohh god İ now understand you:p
Şaka bir tarafa , tabiki gönlüm çok emek veren, yüksek katılım sağlayan arkadaşlarımla ,,@gogo 74 biletim var oyle deme :) ben oraya maaşı bastim
Bitti biletlerRolling yapıcam bir tane daha retrodan yapayım bilet kaç tane kaldı
2 tane alsaydık bendeydi ödül :)Bitti biletler
Sırf artık az bilete diye girmiyorum artık Aga yeter ya param ile rezil oluyorum :)2 tane alsaydık bendeydi ödül :)
Şans ya tamamen bakalım kime çıkacak bu geceSırf artık az bilete diye girmiyorum artık Aga yeter ya param ile rezil oluyorum :)