- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
70 civarı kaldı biraz yuklenilse cuma cekilirBitmiyor biletler yaa:ROFLMAO::ROFLMAO:
70 civarı kaldı biraz yuklenilse cuma cekilirBitmiyor biletler yaa:ROFLMAO::ROFLMAO:
Ben hep paparayla aldim biletleri yenimi kapandi?Papara yatırımı kapalı, açık olsaydı biraz destek verirdim
Göremiyorum ben yatırım seceneklerindeBen hep paparayla aldim biletleri yenimi kapandi?
Cok kalmis ya kimse retroya yuklemiyor ama bnce en iyi sitelerden biri70 civarı kaldı biraz yuklenilse cuma cekilir
Bugun yatrm yaptim kapali degil paparaPapara yatırımı kapalı, açık olsaydı biraz destek verirdim
Neyi seçiyoruz yatirirkenBugun yatrm yaptim kapali degil papara
Aga canliya baglanip papara no istyosun o hesaba yatoryosn sonra para yatir-banka havalesi-papara havale secenegini secip formu dolduruyosun tmmdrNeyi seçiyoruz yatirirken
Bencede 12 bilet daha eksildiCumaya kalmaz biter bence. Samp. Ligi ve uefa var 3 gunde biter en gec cuma cekilis yapilir diye dusunuyorum
Ben bi 10 15 bilet daha almayı düşünüyorumÇok kesildik son 1 hafta da yoksa şimdiye en az 15 bilet katkı sunabilirdim. Ama olsun destek çıkan arkadaşların sayısının artması da sevindirici. Bilet eğey azaldı muhtemelen perşembe biter cuma çekilir diye tahmin ediyorum. Şimdiden tüm katılımcılata ve bilhassa destek amaçlı yatırımcılara bol şanslar. Umatım büroyu beğenmişlerdir. Ben şahsen iyi bir loser olarak vazgeçiyorum:(
24 saatte en fazla 5 bilete müsade ediliyor. Bu kuralı atlama. Bahaettiğin sayıda alabilmen için min 48 saat gerek sana.Ben bi 10 15 bilet daha almayı düşünüyorum
Baslarda sikinti yoktu ben de sonradan kesildim. 80e tamamlamak isterdkm :)Çok kesildik son 1 hafta da yoksa şimdiye en az 15 bilet katkı sunabilirdim. Ama olsun destek çıkan arkadaşların sayısının artması da sevindirici. Bilet eğey azaldı muhtemelen perşembe biter cuma çekilir diye tahmin ediyorum. Şimdiden tüm katılımcılata ve bilhassa destek amaçlı yatırımcılara bol şanslar. Umatım büroyu beğenmişlerdir. Ben şahsen iyi bir loser olarak vazgeçiyorum:(
Sağlık olsun. :)Baslarda sikinti yoktu ben de sonradan kesildim. 80e tamamlamak isterdkm :)