- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Kardeşim yanlış konu :)K.adi: davut592
Ytrm: 190 tl
Kardeşim yanlış konu :)K.adi: davut592
Ytrm: 190 tl
yamuk bozuk olmayınca böyle oluyor. 2-3 Haftaya biter gibi.Etkinlik bugün biraz kıpırdanmış mı bana mı öyle geldi?
Üst postunda yaziyorKac bilet kaldi
Aklında bulunsun unuttunsa hatırlatmakta yarar var çekşmşin üzerindrn 24 saat geçmeai gerekiyor buradan bilet alabilmen için yani bonus hakkın yoksa bilet hakkında yok.2 çekimle bonus vermemeye başladı bana. O yüzden yatırımı kestim. Ama yüzde 25 daha bilet var. Bu akşam yatırım yapar destek olurum
80e tamamlayacak vaktin olur diye düşünüyorum. Kaplumbağa hızındayız50tl bile kalmadi yatirim yapacak , 80 numaraya tamamlarim diye düşünüyordum cikmadi daha. Bi de cekiliste bos cekersek asil o zaman hapi yutariz
Zor ya havadan bi yerden para gelmeden yatirim yapmam imkansiz suan metalige olta atiyorum bu ay giderler fazla olacak giremem o riske.80e tamamlayacak vaktin olur diye düşünüyorum. Kaplumbağa hızındayız
Yatırımcı olaral durumlar aynı kardeşim. Ne diyelim umalım gökten yağsınZor ya havadan bi yerden para gelmeden yatirim yapmam imkansiz suan metalige olta atiyorum bu ay giderler fazla olacak giremem o riske.
Umarim :)Yatırımcı olaral durumlar aynı kardeşim. Ne diyelim umalım gökten yağsın