- 10 Tem 2019
- 727
- 319
Venusbet guldurdu:)
Biz severiz elin boku bize altın gibi gelir guizanın arkasında semih oturdu 1 sene o semih gitti euro 2008 de tarih yazdıaynen öyle oynat turk oynat ne var bu aq yabancılarında zamanında hakan balta semıh kaya lar yokmuydu vardı adam gıbı oynadılar topunu
Senin mesajı alıntılamadım ama demek ki zoruna gitti. Sabah beri yazdığınız mesajlar hepsi övgü dolu yaniKardesim o v harfi falan olmuyor burda 6s yazarsak sende öyle yazarsın ve de burda tassak gecmiyoruz biz sadece samimi oldugumuz kisilere yazıyoruz onlarda sagolsun muhabbetmize senin gibi yaklasıp v falan koymuyor biraz daha dikkatli olalım
semih senturk tuncay sanlı bızden hakan balta selcuk ınan arda turan lar mehmet topal mehmet batdal lar servet cetinler hey gıdı heyBiz severiz elin boku bize altın gibi gelir guizanın arkasında semih oturdu 1 sene o semih gitti euro 2008 de tarih yazdı
Zoruma gitmedi gitseydi bu kadar modern yazmazdım lutfen alıntılama dahaSenin mesajı alıntılamadım ama demek ki zoruna gitti. Sabah beri yazdığınız mesajlar hepsi övgü dolu yani
Hakan balta 10 tane luyindama ederdi ama turk iste amksemih senturk tuncay sanlı bızden hakan balta selcuk ınan arda turan lar mehmet topal mehmet batdal lar servet cetinler hey gıdı hey
Ben gideyim 3 bira çakayım keyiflendimZoruma gitmedi gitseydi bu kadar modern yazmazdım lutfen alıntılama daha
Hakan balta 10 tane luyindama ederdi ama turk iste amk
Zıkkım ic amk :)Ben gideyim 3 bira çakayım keyiflendim
5 oldu abı agzını acma be :/@FastGhost cenenin yayına sokim 4 de kaldı bunlar
aman ne yapıyosun reyız 6 kasım bıttı 7 kasım a gırdık adamlarda bıze 7 mı atsın ne ıstıyon@FastGhost cenenin yayına sokim 4 de kaldı bunlar
sanmam bırakmaz ama keşke etse ***** attı artık