Bugün nasil bilmiyorum ama Nagatomo nun 12 13 maç oynadığı futbolu şu halimle ben oynarımneşteri vur dedıkce aynı kadroyla sahaya cıkıyor bıktım ulan su serefsızlerı gormekten
Abi makara olmadığını biliyorum ama sonuna kadar haklısın maçı geçtim gitti zaten ha hiç umudum da yoktu ama en azından rezil etmeyin ya . Daha önce de 6 yedik Real den ama top oynadık yaaBiz 10 kisi ile attık real de hazard kırmızı gorsun o zaman atsınlar 6yı :) makara yapmıyorum gercekten falcao nerede bu adam neden bu paraları aldı ayıptır valla kapısında yattınız Bi de adamın
Biz dedik ama dinletemedik Ayyas sen bası :)Avrupa fatihi len @emana22
Sizdeki ayri yuzsuzluk bu turnuvanin adini unuttuydunuz gruplarin kacli takimdan olustugunu bilmezsiniz gelip dalga gecmeye calisirsiniz :)Avrupa fatihi len @emana22
Sampiyonumuzda on eleme oynarsa boyle giderse drm o..bu lig bize hayal.artikBen boyle oynayan turk takimlarinin ta aq bjk si ayri gs si ayri basaki ayri ts rn azindan bisey deniyor da abv ya ulke puani diye bisy kalmadi gururlanma desen neyle o bile yok bi tek milli takim var gerisi yalan
Biz 3 attık la bu reale 3 ay önce @emana22Sizdeki ayri yuzsuzluk bu turnuvanin adini unuttuydunuz gruplarin kacli takimdan olustugunu bilmezsiniz gelip dalga gecmeye calisirsiniz :)
Bugun kendimizi savunucak durumda birakmadilarki ne diyim simdi :)Biz 3 attık la bu reale 3 ay önce @emana22
Kanka biz 5-3 yenildik. Siz 5 yersiniz ama 3 atarmısınız muammaBugun kendimizi savunucak durumda birakmadilarki ne diyim simdi :)
o maçla bu maçı aynı görüyorsan söylenecek söz yok demektirBiz 3 attık la bu reale 3 ay önce @emana22
Aga hazirlik nere sampionlar ligi nere o zaman bende sampionlar liginde 2.0 dan mac aldik diyim realden tam fiyasko olsun sohbet :)Kanka biz 5-3 yenildik. Siz 5 yersiniz ama 3 atarmısınız muamma
Ozan Tufan gol attı la reale falcao kim amk :)Biz 3 attık la bu reale 3 ay önce @emana22
La asıl o maçta çok gol yersin hazırlık maçı. Defans yok burası CL defans var görüyorum ki defansınız baya kuvvetliymişo maçla bu maçı aynı görüyorsan söylenecek söz yok demektir