Istifa etmez ama bi 4.5 oyuncuyu kadro dışı birakmasini 3 haftadir bekliyorum da tik yok hala
Istifa etmez ama bi 4.5 oyuncuyu kadro dışı birakmasini 3 haftadir bekliyorum da tik yok hala
20 macta 1 galibiyet falan var galiba yazık amk bazen dusunuyprum da iyi ki gidemiyoruz amk su kupaya :)
knock knock değildir o gluk gluk tur sız yanlış anlamaışsınız aq
İbne real 5 de bırakmadı 6 kasımda 6 bize aitti20 macta 1 galibiyet falan var galiba yazık amk bazen dusunuyprum da iyi ki gidemiyoruz amk su kupaya :)
vay aq ben 5 ten sonrasını sayamadımİbne real 5 de bırakmadı 6 kasımda 6 bize aitti
bu postta da 106 var orda da 6 diyoro değil de nereye baksam 6 yazıyor sayfa geçmişi 6 sayfadan 6 diyor amk yapıştı üstüme bu 6 bak halen 6 yazıyorum
Hahahahaahahahahahahahahaaulan üyelik tarihim de 6 Kasım
Al kardeş bi snickers yebakıyorumda meydan tek başarısı 6 0 olanlarla dolmuş 4 takımlıturnuvada 4. 2 takımlı turnuvada 2. olanlarla dolmuş
Aklıma gelmedi de değil biliyor musun.6S nin 6 yemesi ve 6 kasım 2002 yi anması şerefine @emana22 @umut98 @ravis44 @maxaljin
Ekli dosyayı görüntüle 34445
6 yedik 6 tane ac 3 yetmez6S nin 6 yemesi ve 6 kasım 2002 yi anması şerefine @emana22 @umut98 @ravis44 @maxaljin
en iyisi 7 tane aç :)6S nin 6 yemesi ve 6 kasım 2002 yi anması şerefine @emana22 @umut98 @ravis44 @maxaljin
Afiyet olsun o Muslera nın o halini gördüm ya bunlar ne bulsak içirtir adama hepsi bi yana Muslera bi yana . Gs de değil de Avrupa 'nın herhangi bir takımında oynasa bambaska bi kariyeri olabilirdi6S nin 6 yemesi ve 6 kasım 2002 yi anması şerefine @emana22 @umut98 @ravis44 @maxaljin
Muslera olmasa bu maç 9 olurdu, geçenki maç 5 olurdu içerdeki psg maçı 4 olurdu, 1 puanın olmazdı, brugge 3lük yapardıAfiyet olsun o Muslera nın o halini gördüm ya bunlar ne bulsak içirtir adama hepsi bi yana Muslera bi yana . Gs de değil de Avrupa 'nın herhangi bir takımında oynasa bambaska bi kariyeri olabilirdi
Yavrum 6 extra içersem ölürüm6 yedik 6 tane ac 3 yetmez