Bahsettiğin takımı biz yenip süper kupa aldık , bahsettiğin takımı biz daha önce 3 kere mağlup ettik... Siz para vererek katıldığınız turnuvada ilk defa karşılaştınız :)Kanka biz 5-3 yenildik. Siz 5 yersiniz ama 3 atarmısınız muamma
Bahsettiğin takımı biz yenip süper kupa aldık , bahsettiğin takımı biz daha önce 3 kere mağlup ettik... Siz para vererek katıldığınız turnuvada ilk defa karşılaştınız :)Kanka biz 5-3 yenildik. Siz 5 yersiniz ama 3 atarmısınız muamma
HahahahahaOzan Tufan gol attı la reale falcao kim amk :)
noktaBahsettiğin takımı biz yenip süper kupa aldık , bahsettiğin takımı biz daha önce 3 kere mağlup ettik... Siz para vererek katıldığınız turnuvada ilk defa karşılaştınız :)
Ya bunu ben yazsam aynı cümleler kurulacak, bir GS li olarak tebrik ediyorum seni. Gerçekleri konuşalım superkupa almışsınız vs geç 20 yıl olmuş o zaman oynayan herkes futbolu bıraktı kötü kötü dediğiniz real ilk yarı 4 attı golünüz yok bırak galibiyeti. Romantiklik yapmayın holiganlık yapmayın arenada da 4 lük olurdunuz da muslera kurtardı adamların 33 şutu var geçenki maçLa gardaş ben de Gs liyim ama şu yok zamanında yendik kupayı aldık yok bilmem ne geçin bunları. Mazide kalmışız bana ilk aklınıza gelen Şampiyonlar Ligi galibiyetimizi söyleyin desem 3 kişiden 1 i A.Bilbao maçı der ya da Hagi nin o golunden sonra gelen Monaco maçı der . Rezil olmuşuz son galibiyeti hatırlamıyorum bile belki de Benfica idi ki o zaman Felix babasının jopundaydı halen yok şöyle yok böyle.
işte bizim Türk futbolunu bitiren de bu zaten. Birimiz uefa kupası der , öbürü namaglup gruptan çıktık der , diğeri 25 sene kadıköy namaglubuz der yani derler de derler. Ondan sonra elin Slavia Prag i ordan beraberlikle döner Ajax i 18 yasinda cocuklarla finalin kıyısından döner sonra neymis Avrupa Fatihiyiz . Düne kadar ben de belki böyle düşünmüyordum ama yeter yani nereye kadarYa bunu ben yazsam aynı cümleler kurulacak, bir GS li olarak tebrik ediyorum seni. Gerçekleri konuşalım superkupa almışsınız vs geç 20 yıl olmuş o zaman oynayan herkes futbolu bıraktı kötü kötü dediğiniz real ilk yarı 4 attı golünüz yok bırak galibiyeti. Romantiklik yapmayın holiganlık yapmayın
Tamam kardeş şimdi falcao girer oyuna 4-4 yaparsınızYav biz 3 attık dedi diye yazdım. Attınızda ne oldu 4 takımın katıldığı turnuvada 5. Oldunuz resmen...
Falcao yok , ayrıca öyle bir iddiam olmadı. :)Tamam kardeş şimdi falcao girer oyuna 4-4 yaparsınız
18lik rodrygo ya bakkorkuyorum birisi mesaj yazınca 5 mi oldu diyom okumuyorum postları mk :ROFLMAO: :ROFLMAO: