beraberliğin oranı 50 felandı günün sürprizi olmuşAdamları yedek unutup africayla berabere kalmışım @umut98 seni sampiyon yapmak icin her aksilik geliyor basima :)
Ekli dosyayı görüntüle 30505
Bende turkiye macinda unutmusum 3 2 yenmisimberaberliğin oranı 50 felandı günün sürprizi olmuş
O bi aa liderdi ondan sonra serefli 3 luk moduna gecti@tryndamere çaktırmadan geldi beyler ispanya deli gibi bu ara yetişti size
Bilet etkinliklere benzerse napıcazValla gelirim para ile paket alıp guclendirme varmıs para konustumaya bayılırım :)
Bende aynıyım ortaya birşey atıyorum ama para yok :)Money yok money agam
İlkine asılamadım ben, moral olarak bitik zamanıma geldi.@Insomnia Başkan sende açabilirsin yapalım yeni bir lig. @emana22 @barish @maxaljin @xmen7772 @Aydin2121 @taygunn @Heykanbaba @metin @Felicilianolopez @neciptatli @Mehmet55 @sait212 @Genclerbirligi @BARON NECMİ @mosquitos42 gelen olursa yeniden lig kuruyoruz arkadaşlar.
Pek fazla oynamadım oyunu olalım bakalım sonuncu@Insomnia Başkan sende açabilirsin yapalım yeni bir lig. @emana22 @barish @maxaljin @xmen7772 @Aydin2121 @taygunn @Heykanbaba @metin @Felicilianolopez @neciptatli @Mehmet55 @sait212 @Genclerbirligi @BARON NECMİ @mosquitos42 gelen olursa yeniden lig kuruyoruz arkadaşlar.
Oynayalim@Insomnia Başkan sende açabilirsin yapalım yeni bir lig. @emana22 @barish @maxaljin @xmen7772 @Aydin2121 @taygunn @Heykanbaba @metin @Felicilianolopez @neciptatli @Mehmet55 @sait212 @Genclerbirligi @BARON NECMİ @mosquitos42 gelen olursa yeniden lig kuruyoruz arkadaşlar.
Sen kesin varsın seni içerde dışarda yenicem halıları bedavaya getircemLa beni de alın ama Facebookum falan yok nasıl giricem fazla hesabı olan giris yapsın benim adıma