Umut kardeşim paralar kimde toplandıAhaha bu nasıl bir hırs abi yapılirsa direk alırız senide sensiz olur mu hic agam pasam :ROFLMAO:
Umut kardeşim paralar kimde toplandıAhaha bu nasıl bir hırs abi yapılirsa direk alırız senide sensiz olur mu hic agam pasam :ROFLMAO:
@tiyes2242 deUmut kardeşim paralar kimde toplandı
Parayla sampiyonluk ne kadar kolay marsını ezberketecegim hepinize :)Ahaha bu nasıl bir hırs abi yapılirsa direk alırız senide sensiz olur mu hic agam pasam :ROFLMAO:
Böyle oyun olmaz olsun be kupaya asılıyorum ben bundan sonra hep yedek çıkıcam@barish Çıkış zamanıma geldin kardeşim
Fransız ihtilalinden kacis yok doer maclara odaklan sen reyiz :ROFLMAO:Ekli dosyayı görüntüle 29715
7 maçtır galibiyet alıyoruz . Taraftarlar oynanan oyundan umutlu. : ) Sırada brezilya sonra fransa sonra belçika fikstüre bak . Poşet edicekler yine
@tryndamere 1 -0 dan namaglup takımı mi yenmek bu ligi domine eden bi takım var :ROFLMAO:
baş :)Beyler kupayı kazanana ödül neydi
Ciddi mi ? Sadece ilk 3 e mş ödül var ?baş :)
kupanın önemı yok lıge odaklanın herkes bırbıırıne celme takıyo zaten yetısme sansınız yuksekBeyler kupayı kazanana ödül neydi
aynen bro ilk 3 e sadeceCiddi mi ? Sadece ilk 3 e mş ödül var ?
Ula öyle saçmalık olurmu ben lige yedek çıkıyorum ödül var diye yarı finale kadar geldikaynen bro ilk 3 e sadece
başlıgı okusaydın keske baskan ya ek olarak para koymadı kımse kupa ıcın olmadı o yuzdenUla öyle saçmalık olurmu ben lige yedek çıkıyorum ödül var diye yarı finale kadar geldik
Lige heyecan katacağım. Karıştıracağım yukarılarıAntrenman kampına gıttın demek @lutonbaskanı :)
Yedek mi ciktin Allahtan kork bana antreman kaMpina gidip 3 tane atan sen değil miydin :)Ula öyle saçmalık olurmu ben lige yedek çıkıyorum ödül var diye yarı finale kadar geldik