O zamanlar ön sıralara girme imkanım vardı senden sonra biri 4 ledi beni bıraktım ben deYedek mi ciktin Allahtan kork bana antreman kaMpina gidip 3 tane atan sen değil miydin :)
Oyuncular sevmemiş sait’iBu arada @sait212 istifa ettikten sonra takım toparlanmış yukarılara tırmanıyor:)
Ilginc bi durum :) aramızdaki maç lideri belirler bu arada net sekilde kolay kolay puan kaybetmem bu saatten sonra@Insomnia ben kımle oynuyorsam bır sonrakı hafta sen oynuyon benı takıp edıyosun :)
bende kaybetmem ama senın kadro guclu olmasına ragmen yorgun puan kaybetme olasaılıgın bıraz fazla dıye dusunuyorum en azından rahat kazanılan cok maçın olmayacak :)Ilginc bi durum :) aramızdaki maç lideri belirler bu arada net sekilde kolay kolay puan kaybetmem bu saatten sonra
ben sana bana celme takma dedım dınlemedın ayıp beg :)İntikamımı aldım :)
hiç mi utanmadın be ben sana 5 mi attım :)İntikamımı aldım :)
Sezon başı ilk maç 2-0 yendin. O günden beri ibrahimoviçin aklındaymışsın :)ben sana bana celme takma dedım dınlemedın ayıp beg :)
tepeyi karıştırdık@lutonbaskanı adamsın adam :) tak sunlara celmeyı :)
tepeyi karıştırdık
Aynı kadro çıktım 90 da atmısımsana kızgınım ama lideri yenmedın ayıp oldu :)
Aynı kadro çıktım 90 da atmısım
Puan kaybettiginde de konuda bekliyoruz kardesim@lutonbaskanı adamsın adam :) tak sunlara celmeyı :)
kaybettıgımde de burdayım luton bana bes atarkende yazdım :)Puan kaybettiginde de konuda bekliyoruz kardesim
Puan kaybettiginde de konuda bekliyoruz kardesim
:angery::ROFLMAO:hiç mi utanmadın be ben sana 5 mi attım :)