ahaha al senın olsun ya sereflı 3. luk bızımkı besıktas gıbı ahahabu oyunda genel averaja bakılıyor eğer güncelleme tarzı bir şey gelmemişse yenersem ikinciyim
10 averaj öndeyim kupayı da aldım :)
ahaha al senın olsun ya sereflı 3. luk bızımkı besıktas gıbı ahahabu oyunda genel averaja bakılıyor eğer güncelleme tarzı bir şey gelmemişse yenersem ikinciyim
10 averaj öndeyim kupayı da aldım :)
yav benım takımdakı adamları gorsen demek ıstedıgımı anlarsın gol atmaları ıcın kırbaçlıyorum adamları :)Ahahaha Averaja bakmak sacma mi olur:)Ulan umut sen cok yaşa :)
Boş yapma birader her yere salça olma yazdığımı anlayamayacak zekâdasınNe saçmalıyorsun ya bir yaptırım bekliyoruz senden yazmışın
Komiksiniz yemin ediyorum.
Malatyaspor :)Sezon başından beri 6 7 6 7 yapıştı benim takım ne bir üste çıktım ne bir alta indim
Kardeşim bu forum etkinliği değil adam sadece banlayabilir zorla parayi mi alsan adamBoş yapma birader her yere salça olma yazdığımı anlayamayacak zekâdasın
Sorma kardeşim aynen öyle.K. Bakmayın ama hata birazda sizde burda uzun süredir aktif bilindik kapı gibi adamlar varken niye başkasında toplatıyorsunuz ödülü
Bak orda ne yazıyor bir yaptırım yani bunu bize yapan arkadaşa bir ceza verilmesi gerektiğine dikkat cekiyorum orda çıkar bize cebinden para ver gibi bir ibare yer aliyor mu ? Bilmemek degil ogrenmemek ayıp demişlerKardeşim bu forum etkinliği değil adam sadece banlayabilir zorla parayi mi alsan adam
Bir cezası olsun işte kardeşim hazmedemiyorum ben bu durumu ben ödül kazanamadım ama kazanan emek veren arkadaşlara büyük ayıp o şerefsizin yaptığıKardeşim bu forum etkinliği değil adam sadece banlayabilir zorla parayi mi alsan adam
Bende zaten onu kastetmiyorum kardeşim bence sende sıkıntı var burda banlamak dışında başka bir şey yapamaz onu diyorumBak orda ne yazıyor bir yaptırım yani bunu bize yapan arkadaşa bir ceza verilmesi gerektiğine dikkat cekiyorum orda çıkar bize cebinden para ver gibi bir ibare yer aliyor mu ? Bilmemek degil ogrenmemek ayıp demişler
Ben 30 yaşında yim kardeş neyin ne olduğunu nasıl anlatılması gerektiğini gayet iyi biliyorumBende zaten onu kastetmiyorum kardeşim bence sende sıkıntı var burda banlamak dışında başka bir şey yapamaz onu diyorum