- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Bugün tamamlanırsa takımları hallederiz yarın toplanır,takımı gördükten sonra vazgeçen olmaz herhalde :)aynen para işini yarına alalım benim hesaplarda boş
Bugün tamamlanırsa takımları hallederiz yarın toplanır,takımı gördükten sonra vazgeçen olmaz herhalde :)aynen para işini yarına alalım benim hesaplarda boş
bende onu düşündüm bir kaç takım gercekten düşük seviyeli acaba onları bot mu yapsak diyeBugün tamamlanırsa takımları hallederiz yarın toplanır,takımı gördükten sonra vazgeçen olmaz herhalde :)
Tipseterim benim en son oynadığım oyun süper Mario ve mortal kombat idi , en basit versiyonu ile :)
Ben bilsem gelirdim ama anlamam yegenim oynuyordu en son onu :) fm ciyim ben
Mor4ol kombatta o olum vurusunu yapan var mıydı ya adamlar parca pincik oluyordu :)Tipseterim benim en son oynadığım oyun süper Mario ve mortal kombat idi , en basit versiyonu ile :)
Ben yokum Ya , Ama @emana22 Tipsterim sallar burayı diye düşünüyorum:))
Oyunu da unuttum, hayal mayal hatırlıyorum:)Mor4ol kombatta o olum vurusunu yapan var mıydı ya adamlar parca pincik oluyordu :)
atari salonlarının 1 numarasıdır mortol kombat ayrıca tekkende fenaydıTipseterim benim en son oynadığım oyun süper Mario ve mortal kombat idi , en basit versiyonu ile :)
20 TL@barish katılım miktarı 10 mu 20 mi ne dir bu katılım mıktarı :)
Bende giircemm yarın da hangi takımları alcaz eşitiz lik olur ki
Tipseterim benim en son oynadığım oyun süper Mario ve mortal kombat idi , en basit versiyonu ile :)
@emana22 ve @Gogo Yaşa takıldılar maalesef aramızda olamıyorlarBen bilsem gelirdim ama anlamam yegenim oynuyordu en son onu :) fm ciyim ben
Çekiliş yapılacakBende giircemm yarın da hangi takımları alcaz eşitiz lik olur ki
AaaaaYaşlılar arasına beni de al ben olayı tamamen farklı anlamışım :)
Hocam benide ekler misin
Aaaa mantıklı yarın son mu katılım yoksa 20 olduğunda son muÇekiliş yapılacak
18 kişi olduğunda son hocamAaaa mantıklı yarın son mu katılım yoksa 20 olduğunda son mu