- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
ulan @neciptatli ilk 11 kurmayı unuttum 3 puan hediye etmişim :)
ben bakmıyorum bile oyunaulan @neciptatli ilk 11 kurmayı unuttum 3 puan hediye etmişim :)
Deplasmanlar sikintili geciyor zaten oyuncularin ustun bide ustune kendi sahanda kampa girmissin bu kadar hirs yapma former mod:PLideri Kim 4 ledi ya :) @deniz88 bu arada herkes bırbırıne celme takıyor ortalık karışık :)
ya ben oyunlarda boyleyım yanlıs anlasılmasın ödül olmasada ölümüne oynarım ama asla para vermem :)Deplasmanlar sikintili geciyor zaten oyuncularin ustun bide ustune kendi sahanda kampa girmissin bu kadar hirs yapma former mod:p
hedefler hayaller ile olmuyor be reyis fransa namağlup arjantini devirdi 4 1 hemde:)Kadro kalitem iyi olmasa da üst sıralardayım sahamda fransa ile maçım var hedef 3 puan :)
Kalecimin mactan sonra notu 3 biraz sansda senden yanaydi bence tekrar tebriklerhedefler hayaller ile olmuyor be reyis fransa namağlup arjantini devirdi 4 1 hemde:)
ahaha çaktırma seni sadece ben yendım dıye hava atıyorum yoksa sende çok iyi takımsın belçikayı yen bende ıspanyayı yenerım kol kola gıderız :;)Kalecimin mactan sonra notu 3 biraz sansda senden yanaydi bence tekrar tebrikler
hedefler hayaller ile olmuyor be reyis fransa namağlup arjantini devirdi 4 1 hemde:)
bak böyle diyenler fazla yasamadı ona gore sende maglubıyett tadıcaksın :)namağlup tek takımım :)
bak böyle diyenler fazla yasamadı ona gore sende maglubıyett tadıcaksın :)
Belcikanin baskani arap petrol devi kalecisi 114 adamin zor o is :)ahaha çaktırma seni sadece ben yendım dıye hava atıyorum yoksa sende çok iyi takımsın belçikayı yen bende ıspanyayı yenerım kol kola gıderız :;)
Evine geliyorum iyi ağırla beni :)Siz bir kaç maç daha yiyin birbirinizi. Sonradan açıldık geliyoruz . Lig bitti ama :)
Gelirken alaman çikolatası getir fındıklıEvine geliyorum iyi ağırla beni :)
AhahaGelirken alaman çikolatası getir fındıklı
Ahaha bu nasıl bir hırs abi yapılirsa direk alırız senide sensiz olur mu hic agam pasam :ROFLMAO:@umut98 su yeni sezonda beni de alın lan cok heveslendim :) valla 1k dokerim guc göstersi yaparım