Yes şu 1 yıldır aktif olduğum forumda gizabetten 2 küçük ödül ve 20tl freebet hepsi oAçılın belgelerle geldim.
Bu vatandaş son iki ayda 502 TL nakit, 20 TL freebet almış. Saygılar. Mission complete.
Yes şu 1 yıldır aktif olduğum forumda gizabetten 2 küçük ödül ve 20tl freebet hepsi oAçılın belgelerle geldim.
Bu vatandaş son iki ayda 502 TL nakit, 20 TL freebet almış. Saygılar. Mission complete.
Oha forumu soymuş hala ben ne kazandım diyor e yuh be sanaAçılın belgelerle geldim.
Bir maxaljin sözü var, ''Para paradır.''. :)Yes şu 1 yıldır aktif olduğum forumda gizabetten 2 küçük ödül ve 20tl freebet hepsi o
Senin kazandıklarına ne zaman geleceğiz sabah kadar yazsak tamamlarmıyız? :)Oha forumu soymuş hala ben ne kazandım diyor e yuh be sana
Ulan emana zaten bana 8k borç verdi 500 tl ne illa bunları mı yazalımOha forumu soymuş hala ben ne kazandım diyor e yuh be sana
Abi o espride yasak yeni kanun ve duzenlemede@FastGhost @emana22 para gönderin
Hesaplamaya üşendim abi öyle diyim. :rolleyes:Senin kazandıklarına ne zaman geleceğiz sabah kadar yazsak tamamlarmıyız? :)
Daha neler benim nasıl konusacağıma da mı karar veriliyor artık . İngilizcesi serbestmiAbi o espride yasak yeni kanun ve duzenlemede
Fakirlerin sözü o maxaljin in değil para para değildirBir maxaljin sözü var, ''Para paradır.''. :)
Give me moneyDaha neler benim nasıl konusacağıma da mı karar veriliyor artık . İngilizcesi serbestmi
Ha ingilizcen var yani.Daha neler benim nasıl konusacağıma da mı karar veriliyor artık . İngilizcesi serbestmi
Derdimi anlatacak kadar var tabiHa ingilizcen var yani.
Lan zaten göndermiyorlar Bi de yasaklandı :)Daha neler benim nasıl konusacağıma da mı karar veriliyor artık . İngilizcesi serbestmi
Brazers da alt yazılı filmler ile İngilizceyi cozen adam gibi adam ali abi seni de unutmayacağızDerdimi anlatacak kadar var tabi
O dediğin mümkün değil, belki de forumda içten pazarlıklı olmayan tek kişiyimdir, 3 4 gün ayrı kaldığım forumda ki çokta önemli değil bazı insanlar beni şuan varlığıyla bile rahatsız etse de şöyle bi düşündüm, lan zaten ben bu forumda bi para kazanmadım, toplasan 1 senede freebet bilmemne cart curt 1000tlyi geçmez, e ben ne yaptım, dert atmak için muhabbet ettim goygoy yaptım, iyi bir kaç insan tanıdım, geri kalan çöp o kadar çok iki yüzlü insan var ki, insan nerden geldiğini unutmamalı, para dediğin şey kolay kazanılan birşey, bugün bende olur sende olmaz yarın sende olur bende olmaz, küçük paraların adamı olmadım zaten 1 2 kişi dışında da fazlalığa gerek yok, ben bir insanı sildim mi tamamiyle silerim, ama forumda kavga edipde barışan insanlara çok şaşırırım karakter meselesi. Neyse mühim değil herkes ağırlığınca karakter taşır
Abi dün saat sabahın 5'i telefonum çaldı. Max rulet de büyük kaldıracağız gel dedi. İyi dedim. Attım hesaba 1k. Bir buçuk saat sonra telefon çat dedi kapandı. Bi' sms geldi, ''Şarjım bitti görüşürüz.'' diye. Bir şey diyemedim. Kader ya, tam şarj bittiğinde kasada 80 TL kalmıştı.Lan zaten göndermiyorlar Bi de yasaklandı :)