Yazdım gelirse artık
Gelsin o da kardeşim,, İletişim kurarsan selamımı söyler misin,,Madmeni ben çağırırım dayı onunla bağlantım var adamın dibidir ailevi sıkıntıları var zaten benim gibi
Onla da uğraşacam yaniBenim lafım senettir, bıraktım daha da dönmem bazı şahıslara içten bedduam var Allah iki yakalarını bir araya gelmesin başta Orkun olmak üzere. @Brave Heart @FastGhost
Küfür etmek istemiyorum, FastGhost sana küfür ediyor eğer gelmessen de o anlar tamamPara için de kimseye boyun eğmesinler güvendikleri insanlara dikkat etsinler. @Brave Heart @FastGhost
YazdımKüfür etmek istemiyorum, FastGhost sana küfür ediyor eğer gelmessen de o anlar tamam
Anlamadım neyse tamam konu dağılmasın@FastGhost Güvendiği adamların kokusu çıkmaya başlamış sağdan soldan şikayet geliyor dikkat etsin. (martinez)
Eyv kardesimhoş geldiniz abiler @FastGhost @emana22 valla açıkcası bunu forumda aktif olan herkes görmüştür siz ayrılınca büyük bir boşluk oluşmuştu konuşularak çözülmeyecek bir problem olacağını hiçbir zaman düşünmüyorum rahmetli Barış Manço'nun bir cümlesi vardır Öğrenilmesi gereken ilk dil tatlı dildir diye. :) elbette tartışıcaz, fikir beyan edicez ikili diyaloga giricez mümkünse tatlı dil kullanalım derim ben :) birde şöyle bi ortaya laf atıcam @Dede 'den ufak bir rollingi hak ettik bence :rolleyes:
O dediğin mümkün değil, belki de forumda içten pazarlıklı olmayan tek kişiyimdir, 3 4 gün ayrı kaldığım forumda ki çokta önemli değil bazı insanlar beni şuan varlığıyla bile rahatsız etse de şöyle bi düşündüm, lan zaten ben bu forumda bi para kazanmadım, toplasan 1 senede freebet bilmemne cart curt 1000tlyi geçmez, e ben ne yaptım, dert atmak için muhabbet ettim goygoy yaptım, iyi bir kaç insan tanıdım, geri kalan çöp o kadar çok iki yüzlü insan var ki, insan nerden geldiğini unutmamalı, para dediğin şey kolay kazanılan birşey, bugün bende olur sende olmaz yarın sende olur bende olmaz, küçük paraların adamı olmadım zaten 1 2 kişi dışında da fazlalığa gerek yok, ben bir insanı sildim mi tamamiyle silerim, ama forumda kavga edipde barışan insanlara çok şaşırırım karakter meselesi. Neyse mühim değil herkes ağırlığınca karakter taşırHoş geldiniz beyler. Konuya cok uzağım ama umarım nazim'ın dedigi gib " bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" yaşarız forumca.
Açılın belgelerle geldim.O dediğin mümkün değil, belki de forumda içten pazarlıklı olmayan tek kişiyimdir, 3 4 gün ayrı kaldığım forumda ki çokta önemli değil bazı insanlar beni şuan varlığıyla bile rahatsız etse de şöyle bi düşündüm, lan zaten ben bu forumda bi para kazanmadım, toplasan 1 senede freebet bilmemne cart curt 1000tlyi geçmez, e ben ne yaptım, dert atmak için muhabbet ettim goygoy yaptım, iyi bir kaç insan tanıdım, geri kalan çöp o kadar çok iki yüzlü insan var ki, insan nerden geldiğini unutmamalı, para dediğin şey kolay kazanılan birşey, bugün bende olur sende olmaz yarın sende olur bende olmaz, küçük paraların adamı olmadım zaten 1 2 kişi dışında da fazlalığa gerek yok, ben bir insanı sildim mi tamamiyle silerim, ama forumda kavga edipde barışan insanlara çok şaşırırım karakter meselesi. Neyse mühim değil herkes ağırlığınca karakter taşır