- 25 Ocak 2019
- 5,960
- 3,397
cuzdan no veriyorumParayı dağıttık 3 günde daha fazla harcamayayım diye btc ye çevirdim
cuzdan no veriyorumParayı dağıttık 3 günde daha fazla harcamayayım diye btc ye çevirdim
Hos bulduk dayım cansınHoş geldin Tipsterim:)
@FastGhost sende kardeşim,,
NENiye geldiniz siz ya
Ooo fast beylerde gelmis hosgeldin nereye gidicen daha cok isimiz var senleHerkesi bi araya toplayıp gidecem benim işlerim var dertlerim var bir ton kız gibi uğraşıyorum bunlarla dayı @Gogo
Martinezin telefon numarası olan varmıOoo fast beylerde gelmis hosgeldin nereye gidicen daha cok isimiz var senle
Gitsene
Bende yokda forumda olanlar var bir iki denk geldim whatsaptan yaz dedigineMartinezin telefon numarası olan varmı
Ok onuda geri çağırayım tribe girmiş başka kim gitti ve martinezin tel no su olan özelden bana yazabilirse iyi olur zahmet olmassaBende yokda forumda olanlar var bir iki denk geldim whatsaptan yaz dedigine
Martinez madmen benim bildigim gidenler madmenide getir sen @Felicilianolopez sende vardi martinezin numarasi sende onu cagirOk onuda geri çağırayım tribe girmiş başka kim gitti ve martinezin tel no su olan özelden bana yazabilirse iyi olur zahmet olmassa
Ne diyim knk gelmez ki oMartinez madmen benim bildigim gidenler madmenide getir sen @Felicilianolopez sende vardi martinezin numarasi sende onu cagir
Kardeşim FastGhost foruma çağırıyor dermisinNe diyim knk gelmez ki o
Soyle emanagil geri geldi fastfilan ortam bozulmasin belki gelir kafasini dinleyinceNe diyim knk gelmez ki o
yediler adamı :)Madmen gitti mi??
Madmeni ben çağırırım dayı onunla bağlantım var adamın dibidir ailevi sıkıntıları var zaten benim gibiMadmen gitti mi??