Est kardesim hos buldukHoşgeldin @emana22 abi . Kırdıysak , üzdüysek affola ...
Canımın abim gelmiş hoşgeldin kral valla disardaydim viski içiyordum :) nasılsın yokluğun çok beli ediyorduBenim tatliskom @Aydin2121 ım nerede
Ya bırak bu işleri aklındaymışız, viski iç abini hiç sormaHoşgeldiniz forumun 2 gülü @emana22 @FastGhost hep aklimdaydiniz güzel abilerim
Yeminle aklimdaydiniz bilirsin ben hep net konuşan biriyim :) valla içtik ayasım ama eline su dokemeyiz bu konuda :)Ya bırak bu işleri aklındaymışız, viski iç abini hiç sorma
Dün diyarbakırdaydımYeminle aklimdaydiniz bilirsin ben hep net konuşan biriyim :) valla içtik ayasım ama eline su dokemeyiz bu konuda :)
Haber vermiyorsun he ayıp ettinDün diyarbakırdaydım
@FastGhost eskiden iyi aile cocuguydu bu ne zaman seni tanıdı viskici oldu isin ilginc yanı bira ile baskalanır adam direk son leveden basladı bunun bu tık ustu bogma rakıCanımın abim gelmiş hoşgeldin kral valla disardaydim viski içiyordum :) nasılsın yokluğun çok beli ediyordu
Esenyurttan bahsediyor Suriyelileri saymazsak cok benzer Bi yerHaber vermiyorsun he ayıp ettin
Bizde eskiden iyi aile cocuguyduk ama hayat bize madik ati diye kendimizi alkole verdik bizde bilirdik kahve içmeyi süt içmeyi@FastGhost eskiden iyi aile cocuguydu bu ne zaman seni tanıdı viskici oldu isin ilginc yanı bira ile baskalanır adam direk son leveden basladı bunun bu tık ustu bogma rakı
Yav bugün pazar ya hava çok soğuktu AVM'de içtik gözlerim kayiyordu kafa pilot olmuştu şuan iyim gerçi yav AVM tıka basa sarışın bir kız gördüm sürekli bana bakıp gülüyordu ne güzeldi ne goz kirpiyirdu bana bende ucmuşum kızlar ne güzeldi gözümdeEsenyurttan bahsediyor Suriyelileri saymazsak cok benzer Bi yer
Allah bilir hangi bıyıklıyı sarısın kız diue gordun o kafa ileYav bugün pazar ya hava çok soğuktu AVM'de içtik gözlerim kayiyordu kafa pilot olmuştu şuan iyim gerçi yav AVM tıka basa sarışın bir kız gördüm sürekli bana bakıp gülüyordu ne güzeldi ne goz kirpiyirdu bana bende ucmuşum kızlar ne güzeldi gözümde
Yok abi çok güzel kızdı gözleri renkli sarışın baya bakışta ne güzel gülüyordu be abim keşke yuruseydim direk onunla konuşmaya giderdim ama bu şekilde olmuyor böyle kaderimin mk ben hiç gülmedi yüzüm hiç bir konuda burda mı gülecekAllah bilir hangi bıyıklıyı sarısın kız diue gordun o kafa ile
Kahkaha attım
O sarışın kızı bulup gönder banaViski gönder
Merhaba abi hos buldukMerhaba kardeşim tekrar hoşgeldiniz @emana22 @FastGhost